Κλειστοί παιδικοί σταθμοί και διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη

Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία

χιόνια

Παραμένουν τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Σοφία», καθώς επικρατεί ισχυρός παγετός και σε αρκετές περιοχές τα πεζοδρόμια θυμίζουν παγοδρόμια. 

Κλειστοί παιδικοί σταθμοί

Σήμερα, Δευτέρα, κλειστοί θα παραμείνουν λόγω της κακοκαιρίας οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου. 
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμο Θεσσαλονίκης, Δήμο Θέρμης, στον Δήμο Βόλβης, Πυλαίας – Χορτιάτη, στον Δήμο Παύλου Μελά, στον Δήμο Χαλκηδόνας, στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και στον Δήμο Καλαμαριάς και Δήμο Δέλτα.

Για τις επόμενες ημέρες και ειδικά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανακοίνωση αύριο το πρωί.

Χωρίς ρεύμα έξι περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί της Δευτέρας έξι δήμοι της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο δεν έχουν ρεύμα οι κάτοικοι στη Μενεμένη, την Επανομή, το Τρίλοφο, τη Μηχανιώνα, τον Δενδροπόταμο και στου Χαριλάου. 

Κλειστό το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ

Λόγω της κακοκαιρίας το πρυτανικό συμβούλιο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να παραμείνει σήμερα κλειστό το ίδρυμα. 

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Κλειστή παραμένει και σήμερα η Επαρχιακή Οδός Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη, καθώς και η Επαρχιακή Οδός Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου.

Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει πως οχήματα κάθε τύπου που κινούνται στο οδικό δίκτυο (εθνικό-επαρχιακό-δημοτικό) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, θα κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες όταν και όπου οι συνθήκες το επιβάλλουν (χιόνι, παγετός).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top