Στο STAR ο 45χρονος που παραλίγο να καεί ζωντανός στη Δραπετσώνα

"45 κιλά με τα ρούχα είμαι. Τρώω μόνο όταν μου δώσει η γειτόνισσα"

Λίγο έλειψε να καεί ζωντανός ένας άνδρας 45 χρόνων, όταν άρπαξε φωτιά το σπίτι του στη Δραπετσώνα. Με κομμένο το ρεύμα, άναβε κεριά για να βλέπει και να μπορεί να μένει στο μικρό διαμέρισμα. 

Φωτιά σε σπίτι στη Δραπετσώνα - Του είχαν κόψει το ρεύμα

«Ένιωθα να με πνίγει ο καπνός, σηκώνομαι και είχε αρπάξει η κουρτίνα. Πάω να τη σβήσω, δεν πρόλαβα. Έπρεπε να σωθώ, βγήκα και φώναζα “βοήθεια”» περιγράφει ο ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε ολοσχερώς.

Άνεργος οικοδόμος ο ένοικος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ απλήρωτος.

«Βλέπεις πως έχω γίνει; 45 κιλά με τα ρούχα είμαι. Τρώω μόνο όταν μου δώσει η γειτόνισσα τρεις φορές την εβδομάδα. Αν βρω 5 -10 ευρώ θα φάω. Δε θα πάω να πληρώσω το ρεύμα. Νηστικός είμαι, χωρίς δουλειά έναν χρόνο. Δε βρισκω πουθενά και τώρα τι θα απογίνω; Ποιος θα με βοηθήσει;  Στην ψυχή της μανούλας μου δεν έχω πιο ιερό» περιγράφει ο 45χρονος.

Το δράμα που ζει ο άνεργος οικοδόμος περιγράφουν οι φίλοι του.

«Απ’ όταν έχασε τη μανούλα του, δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Μόνος και έρημος είναι, νηστικός» λέει ένας φίλος του.

Λάρισα: πολυμελής οικογένεια έμεινε χωρίς ρεύμα 

Την ίδια στιγμή στην Αγρία της Λάρισας μια πολυμελής οικογένεια έμεινε χωρίς ρεύμα, καθώς το έκοψε η ΔΕΗ. Αποτέλεσμα η μια κόρη να διαβάζει τα μαθήματα της στον δρόμο με τη... λάμπα του δήμου.

«Εγώ την είδα, την πλησίασα, κάναμε αίτημα στη ΔΕΗ να υπάρξει ρύθμιση. Έγινε δεκτό και το ρεύμα αποκαταστάθηκε» δήλωσε δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top