Άλιμος: Εμπρησμός σε εστιατόριο

Κάηκε ολοσχερώς

Ο Νίκος Σαγανάς είδε ξαφνικά τα όνειρα του να γίνονται στάχτη και αποκαΐδια. Πριν από δύο εβδομάδες ενοικίασε το εστιατόριο στην οδό Θουκιδίδου στον Άλιμο και είχε ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης για ν΄ανοίξει σε λίγες ημέρες. Δεν είχε υπολογίσει, όμως, ότι το εστιατόριο είχε γίνει στόχος εμπρηστών.

Στην κάμερα του Star μίλησαν αποκλειστικά ο ενοικιαστής της επιχείρησης, που καταστράφηκε και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, που κινδύνευσαν.  

«Τα όνειρα που κάνεις για να κτίσεις κάτι, σου καταστρέφονται. Δεν θα δουλέψουν 50 άτομα», είπε αποκαρδιωμένος ο ενοικιαστής της επιχείρησης, Νίκος Σαγανάς και πρόσθεσε: «Μάθαμε ότι ήταν εμπρηστικός μηχανισμός, γκαζάκια. Έσπασαν τα τζάμια, μπήκαν μέσα και τον έβαλαν στο κέντρο του καταστήματος, που είχαν συγκεντρωθεί τα τραπέζια για να καθαριστεί το μαγαζί. Ο σκοπός τους ήταν να καταστρέψουν το μαγαζί».

Παράλληλα, ένοικος πολυκατοικίας καταγράφει έντρομος με το κινητό του τηλέφωνο τις πελώριες φλόγες, που ξεπηδούν από το φλεγόμενο εστιατόριο και απειλούν να τυλίξουν και το διαμέρισμα του. 


«Μόλις βγήκα έξω είδα ξαφνικά τεράστια φλόγα. Φώναξα "φωτιά", ξύπνησα τους γονείς μου. Οι αστυνομικοί μας είπαν να εκκενώσουμε γρήγορα την πολυκατοικία...», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού.

Είκοσι πυροσβέστες με επτά οχήματα έδωσαν ολονύχτια μάχη για να σβήσουν τη φωτιά στο ξύλινο εστιατόριο, ενώ με τη συνδρομή αστυνομικών εκκενώθηκε γρήγορα μια γειτονική 5όροφη πολυκατοικία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top