Δικαστική έρευνα για τους βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη

Την εκβίαζαν με βίντεο

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η ανακρίτρια Ρόδου για τους βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη πριν έναν χρόνο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, πρόκειται για δύο νεαρούς, 20 και 25 ετών, κατάγονται από το χωριό Αρχάγγελος και ήταν γνωστοί της Ελένης. Προφανώς, εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε και κατάφεραν να τη βιάσουν. 

Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη - Τα απειλητικά μηνύματα που της έστελναν

Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια ο δικηγόρος που μίλησε με τον Ροδίτη

Στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι και ένα τρίτο άτομο, που είναι στην ίδια παρέα με τους άλλους δύο. Η ασφάλεια της Ρόδου αναμένεται να καλέσει τους δύο εμπλεκόμενους για κατάθεση, ενώ για τον τρίτο διεξάγεται έρευνα. 

Δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία για βιασμό

Η Ελένη μαζί με μια φίλη της, είχαν πάει πριν έναν χρόνο στο αστυνομικό τμήμα, όχι για να καταγγείλουν βιασμό, αλλά για να ζητήσουν τη συνδρομή των αρχών στην περίπτωση που οι δυο νεαροί που ήταν μαζί δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. 

Οι αστυνομικοί τις συμβούλεψαν να δώσουν στις αρχές τα ονόματα των δυο νεαρών, όπως και έκαναν. Τα κορίτσια δεν υπέβαλαν μήνυση ή καταγγελία. Δεν υπήρχε επομένως αδίκημα για να κινηθούν οι αστυνομικοί.

Η σορός της είχε βρεθεί γυμνή στις 28 Νοεμβρίου του 2018, να παρασύρεται από τα κύματα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε πτώση από τα βράχια. Μετά από έρευνες, συνελήφθησαν ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας για τη στυγερή δολοφονία.

Όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξουν πολλοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top