Σπαράζει η μητέρα της Κατερίνας: «Δεν πρόλαβα να σώσω το παιδί μου»

Ξεσπούν οι συγγενείς της 32χρονης εναντίον του συζυγοκτόνου

Η 32χρονη Κατερίνα, η γυναίκα που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια των παιδιών της ζούσε έναν εφιάλτη, σύμφωνα με την οικογένειά της, τον οποίον όμως δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν. 

Κρήτη: Τι λένε για τον συζυγοκτόνο τα πεθερικά από τον πρώτο του γάμο

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η κόρη της τα τέσσερα χρόνια που ήταν παντρεμένη ανέβαινε έναν Γολγοθά, χωρίς να το λέει σε κανέναν. 

Είχε αποβάλει δύο φορές. Ο άντρας της ήθελε να κάνει πολλά παιδιά για να παίρνει επιδόματα και να κάθεται. Τη χτυπούσε συνέχεια, την απειλούσε, μια φορά πήγε να πέσεi από το μπαλκόνι και μια άλλη την τράβαγε από τα μαλλιά και την έσερνε στις σκάλες, είπε η μητέρα του θύματος. 

Η ίδια τη μοιραία μέρα απουσίαζε από το σπίτι, γιατί είχε κάτι δουλειές. Τον είδε από την τζαμαρία της τράπεζας, αφότου είχε σκοτώσει την κόρη της και όπως είπε της χαμογέλασε. 

Έσφιξε η καρδιά μου,το ένιωσα ότι κάτι κακό είχε γίνει στο σπίτι. Είχα πάρει τηλέφωνο σε μια υπηρεσία για κακοποιημένες γυναίκες, αλλά μου έκλεισαν ραντεβού για τις 20 Μαρτίου. Δεν την πρόλαβα την Κατερίνα μου, δεν κατάφερα να τη σώσω, είπε, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο γαμπρός της, σύμφωνα με την ίδια, ζήλευε την κόρη της παθολογικά. Δεν την άφηνε να κάνει μπάνιο ή να περιποιείται τον εαυτό της για να μην την πλησιάζει άνθρωπος. Όποτε πληρωνόταν από τη δουλειά της, της έπαιρνε όλα τα χρήματα και πολλές φορές δεν της έδινε ούτε για το γάλα των παιδιών της. 

«Ζήλευε μέχρι κι εμάς, τα αδέλφια της»

Ο μικρότερος αδελφός της 32χρονης είπε ότι η Κατερίνα ήταν ένας άγγελος που δεν ήθελε να στενοχωρεί κανέναν και γι’ αυτό τα κρατούσε όλα μέσα της. 

Έγκλημα Σητεία: Ξεσπά η αδελφή της Κατερίνας - «Τη χτυπούσε συνέχεια»

Υποστήριξε ότι ο γαμπρός του ζήλευε ακόμα και τους ίδιους και δεν τους άφηνε να πηγαίνουν στο σπίτι τους, αν πρώτα δεν τηλεφωνούσαν. 

Είχε φτάσει στο σημείο, μάλιστα, να απειλεί ότι θα κάνει κακό στα παιδιά τους, τη μητέρα και τα αδέλφια της, τρομοκρατώντας την και εκβιάζοντάς την συναισθηματικά για να μείνει μαζί του. 

Έγκλημα στη Σητεία: «Την έσφιξα από τον λαιμό πάνω στον καυγά»

«Ήταν προμελετημένο»

Ο γαμπρός του θύματος από την άλλη είναι πεπεισμένος ότι ο δράστης είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του. 

Ο ίδιος έμαθε πολύ πρόσφατα την κακοποίηση που δεχόταν η 32χρονη. Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που την πήρε από το σπίτι της και πήγαν στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία εναντίον του. 

Στους αστυνομικούς είπαν πως την είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί, όμως δε δόθηκε η απαραίτητη προσοχή κι έγινε το κακό. 

Η δίδυμη αδελφή της κατήγγειλε ότι είχαν απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, όμως η κοινωνική λειτουργός είχε πει στην άτυχη γυναίκα ότι είχε εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη και αυτό ήταν εναντίον της και πιθανόν να μην έπαιρνε την επιμέλεια των παιδιών. 

Γιαγιά δράστη: «Για όλα φταίει η οικογένεια της κοπέλας»

Η γιαγιά του δράστη έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τη ζωή του εγγονού της με την 32χρονη. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» τα προβλήματα ξεκίνησαν με τη γέννηση του πρώτου παιδιού, καθώς το θύμα άρχισε να μη συμπεριφέρεται καλά στη μεγάλη κόρη του 36χρονου από τον πρώτο της γάμο. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η 32χρονη έλεγε στο παιδί ότι δεν το αγαπά, γιατί δεν είναι παιδί της, κάτι που εξόργιζε τον σύζυγό της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η άτυχη γυναίκα δούλευε και τα μισά χρήματα της αμοιβής της τα έδινε στη μητέρα και την αδελφή της. 

Την περιέγραψε ως ένα άβουλο πλάσμα που έκανε ό,τι της έλεγε η οικογένειά της και υποστήριξε ότι ο εγγονός της δεν ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώνουν στο περιβάλλον του πατρικού σπιτιού της γυναίκας του. 

«Ήταν η κακιά στιγμή. Το παιδί μου ήταν καλομαθημένο δε θα έκανε κακό σε κανέναν. Η οικογένειά της φταίει για όλα. Με τη συμπεριφορά τους κατάφεραν να πεθάνει το παιδί τους και το δικό μου το παιδί να μπει στη φυλακή», είπε κλαίγοντας η γιαγιά του δράστη. 

«Μακάρι να ήταν κάποιος στο σπίτι όταν πήγε. Θα τον συγκρατούσε και δε θα γινόταν το κακό», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top