Πάνω από 10 φορές έχουν ληστέψει ζευγάρι στην Αγιά Σωτήρα

Τα θύματα περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν

Ένα ζευγάρι έζησε τον τρόμο στην περιοχή της Μάνδρας όταν εισέβαλαν ληστές στην ταβέρνα που διατηρούν.

«Ο ένας ήρθε προς εμένα, μου έβγαλε το μαχαίρι, μου το έβαλε εδώ και μου είπε μη μιλάς μη φωνάξεις, μη μιλάς» λέει η Έφη Λαζάρου, θύμα ληστείας. 

Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ  η 65χρονη γυναίκα,  όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις κακοποιούς  που εισέβαλαν στην ταβέρνα, στο 40ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αθηνών- Θηβών στην Αγιά Σωτήρα.  Πάνω από  10 φορές τους έχουν ληστέψει.

«Μου ρίχνει κάτω την τσάντα, σπάει το συρτάρι του ταμείου, ανοίγει το φαξ αν υπάρχει κάτι, ανοίγει τα συρτάρια, πήρε ένα τάμπλετ, με έχει στριμώξει εδώ, μου τραβάει τα χέρια να δει αν έχω δαχτυλίδια. Κράταγε και ένα κατσαβίδι και με χτυπά στον αυχένα για να μου πάρει τον σταυρό» συνεχίζει η γυναίκα. 

Η ομηρεία του ζευγαριού στα χέρια των  αδίστακτων ληστών κράτησε 10 λεπτά. 

«Μου σηκώνει συγνώμη την μπλούζα μέχρι πάνω για να δει αν έχω λεφτά και μου βάζει το μαχαίρι εδώ» εξηγεί η 65χρονη.

Ο σύζυγός της δεν μπορούσε να  αντιδράσει, καθώς τον είχαν ακινητοποιήσει οι δυο  κακοποιοί.

«Με πιάνει ο ένας από εδώ και ό άλλος από εδώ και το κατσαβίδι στο πρόσωπο. Μην κουνηθείς. Και ο άλλος μπήκε μέσα κι έψαχνε. Του λέω του: έχω παιδιά, μου λέει: και εγώ έχω και του λέω: και κάνει αυτή τη δουλειά;» περιγράφει ο Σπύρος Μητρόπουλος. 

Τους τρεις κακοποιούς περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τα Βίλια. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας δεν έχουν εντοπιστεί.

Το άτυχο ζευγάρι  ζητά καλύτερη αστυνόμευση, καθώς πλέον όταν πέφτει το σκοτάδι κλειδώνονται μέσα, για να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top