Ξεσπά ο πατέρας της Ζωής: «Δε θέλω να βγει από τη φυλακή ο δολοφόνος της»

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αυτός γιατί να μπορεί να βγει από τη φυλακή»

Η μείωση της ποινής του 34χρονου σήμερα «Δράκου» της Ξάνθης, ο οποίος βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου τα Χριστούγεννα του 2012 είναι ο μεγάλος φόβος της οικογένειάς του, εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. 

Όπως είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να βγει κάποια στιγμή από τη φυλακή. 

Ξάνθη: Στο εδώλιο ο "Δράκος" που έκαψε ζωντανή τη Ζωή

«Δεν θέλω να βγει από τη φυλακή, αλλά με τους νόμους που έχουμε θα τον βγάλουν. Το παιδί μου όμως δε γυρίζει πίσω και αυτός σε λίγα χρόνια θα μπορεί να βγει και να συνεχίσει τη ζωή του», είπε συντετριμμένος ο κύριος Θεολόγος. 

Την Τρίτη ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του τα άλλα τρία του παιδιά και συγγενείς του πήγε και πάλι στα δικαστήρια, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό. Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο και οι συγγενείς της άτυχης Ζωής πέρασαν την πόρτα του δικαστηρίου με το βάρος της απώλειας να τους λυγίζει. 

Είναι ένα βάρος, με το οποίο ζουν κάθε μέρα από το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2012, όταν τα ουρλιαχτά του παιδιού τους του σήκωσαν από τα κρεβάτια τους. Τότε έτρεξαν για να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που καιγόταν. Δεν ήξεραν όμως ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν το κορίτσι τους. 

Από εκείνη τη νύχτα ένα εκκλησάκι βρίσκεται στην πιλοτή τους σπιτιού τους, εκεί που ξεψύχησε η Ζωή, κι ένα καντηλάκι καίει για να ησυχάσει η ψυχή της. 

Το δικαστήριο διακόπηκε για την επόμενη Τρίτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top