Επιθέσεις μολότοφ σε Πολυτεχνείο και Εξάρχεια

Στη διμοιρία των ΜΑΤ κατέφυγε ο  εισαγγελέας

Επιθέσεις με μολότοφ σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια. Λίγο  μετά τα μεσάνυχτα, μια ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε έξω από το Πολυτεχνείο και επιτέθηκε  με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

Στη συνέχεια στις 3.10 ομάδα αγνώστων βγήκε από τα στενά των Εξαρχείων και έριξε βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας που βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Βαλτετσίου.

Εξάρχεια: Νέα επεισόδια μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε λιμενικούς

Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικό, χτύπησαν εισαγγελέα και έκλεψαν τα όπλα τους

ΣΤΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΕΦΥΓΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη φαίνεται ότι  αναγκάστηκε να καταφύγει ο  εισαγγελέας που ήταν παρών στην επιχείρηση του Λιμενικού στο υπό κατάληψη ακίνητο στην  Ερεσού. 

Η «ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ» ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Τόσο η αστυνομία, όσο  και το Λιμενικό  θεωρούν βέβαιο ότι κοντά στο σημείο που έγινε η συμπλοκή που οδήγησε στον τραυματισμό δύο λιμενικών, υπάρχει κρυψώνα με όπλα που πιθανόν συνδέονται με την επονομαζόμενη «πολιτοφυλακή» των Εξαρχείων αλλά και με ένοπλες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί, την τελευταία τριετία, εναντίον των ΜΑΤ στην περιοχή.

Η πολιτοφυλακή για την οποία μιλούν οι αστυνομικοί είναι οι αντιεξουσιαστές που δε δίστασαν να βγάλουν σε κοινή θέα τα όπλα που διαθέτουν.  Τον Μάρτιο του 2016 σε μια επίδειξη ισχύος για την επίθεση στην κατάληψη στο VOX,  βγήκαν με 13 όπλα στα χέρια. Μάλιστα ένας από τους αντιεξουσιαστές κρατούσε ένα ημιαυτόματο.

Ν. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος  της Αθήνας  Νάσος Ηλιόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στο ότι τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε γκέτο υποστηρίζοντας ότι την περιοχή επισκέπτονται χιλιάδες συμπολίτες μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top