Kαλαμάτα: Σπίτι στο χείλος του γκρεμού

Οι σημαντικές συνέπειες της κακοκαιρίας του Απρίλη

Μια ανάσα από τον γκρεμό βρίσκεται ένα σπίτι στην παλιά πόλη της Καλαμάτας. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί από τις μεγάλες βροχοπτώσεις του Ιανουαρίου, αλλά η νέα κακοκαιρία, το επιδείνωσε. Τώρα προσπαθεί να βρει το δίκιο του, αλλά η μια υπηρεσία ρίχνει το μπαλάκι στην άλλη.

Το σπίτι βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως. Η ζωή της οικογένειας παίζεται κορώνα-γράμματα. 

«Αν φύγουν τα κάγκελα, θα φύγει και κομμάτι της Μάνδρας» είπε ο κύριος Δημοσθένης Λαβρόπουλος, ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σύρος: Κατολίσθηση βράχου σε γήπεδο

Στην Άνω Σύρο, έγινε κατολίσθηση βράχου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ένας τεράστιος βράχος και άλλοι μικρότεροι οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε ύψος αρκετών μέτρων, υποχώρησαν ξαφνικά, μετά την έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός του αγωνιστικού χώρου προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές. Με κυριότερη την καταστροφή ενός πάγκου ποδοσφαιριστών.

Νέα Ιωνία: Δέντρο καταπλάκωσε Ι.Χ.

Αλλά και στη Νέα Ιωνία της Αθήνας, ένα μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε κι έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις δήμοι στην Κρήτη

Η Κρήτη μετρά ακόμη τις πληγές της.  Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε να κηρύξει μέχρι τον Οκτώβριο σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης τους Δήμου Ιεράπετρας, Σητείας και Φαιστού, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top