Πειραιάς: Του έστησαν καρτέρι θανάτου και τον «γάζωσαν»​​​​​ με καλάσνικοφ

Τον εκτέλεσαν έξω από το σπίτι του

Ένα ακόμα θύμα του «πολέμου της νύχτας» που μαίνεται εδώ και καιρό είχαμε το βράδυ της Τρίτης στα Μανιάτικα του Πειραιά. Πρόκειται για έναν 54χρονο που σχετίζεται με γνωστό «νονό» της νύχτας, τον οποίο δολοφόνησαν σχεδόν έξω από το σπίτι του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι δράστες ήταν δύο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, γνωστό με το παρατσούκλι "Κάβουρας" έξω από το σπίτι του στα Ταμπούρια και τον περίμεναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. 

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr δεν έμενε στην οδό Kατσαντώνη, αλλά είχε έρθει πρόσφατα από την Κεφαλονιά και έμενε στο σπίτι του γιου του, στα Ταμπούρια. 

Το αυτοκίνητο των δραστών την ώρα που τυλίγεται στις φλόγες

Φαίνεται πως οι δολοφόνοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 54χρονου τις τελευταίες ημέρες και γνώριζαν πού έμενε, ώστε να του στήσουν τη φονική ενέδρα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι πρόκειται για μια μικρή ήσυχη γειτονιά με ελάχιστη κίνηση και δημόσιο φωτισμό όταν νυχτώνει, βοήθησε τα σχέδια των δραστών. 
 

Πυροβολισμοί στα Μανιάτικα του Πειραιά - Ένας νεκρός

Μόλις ο 54χρονος πάρκαρε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο και έφθασε στην είσοδο της διώροφης οικίας, δέχθηκε καταιγισμό ρυπών από ένα άτομο που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των εκτελεστών.

Μάλιστα, πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι το ασημί αυτοκίνητο, μάρκας Opel Astra, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να στήσουν την ενέδρα και να διαφύγουν μετά από τη δολοφονία, είχε  κλαπεί τον περασμένο Μάρτιο από το Χαλάνδρι. 

Ποιος ήταν ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στα Μανιάτικα

Το θύμα φέρεται να ήταν άνθρωπος γνωστού «νονού» της νύχτας στον Πειραιά, τον οποίο άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να δολοφονήσουν πέρσι στην ακτή Κονδύλη. Τότε το όπλο των δραστών είχε πάθει εμπλοκή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά. 

Ο 52χρονος μάλιστα είχε γίνει ξανά στόχος δολοφονικής επίθεσης το 2008, όταν είχε δεχθεί επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Με παρόμοιο τρόπο είχε δολοφονηθεί το 2017 στα Γλυκά Νερά και ο Βασίλης Γρίβας, ο οποίος έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μόλις είχε αφήσει τον γιο του στο σχολείο, ενώ εκτελεστής του φέρεται να ήταν το χθεσινό θύμα στον Πειραιά.

Θεωρείται επίσης στους κόλπους της νύχτας ως ο εκτελεστής του επονομαζόμενου «Σαμπρέλα», ο οποίος δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο στις 27 Ιουνίου 2018 και φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή θανάτου για τον Βασίλη Σταφανάκο. Η αστυνομία ωστόσο ποτέ δεν «έδεσε» την υπόθεση και ποτέ δεν κατηγορήθηκε γι' αυτή τη δολοφονία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Φέρεται επίσης να ήταν ο εκτελεστής με το καλάσνικοφ της «Μπέλα Μάφια», της γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο υπόγειο παρκινγκ του συγκροτήματος κατοικιών που έμενε στην Κηφισιά μέσα στο αυτοκίνητό της.   

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top