Η βροχή έφερε χάος στους δρόμους – Πού έχει κίνηση

Ισχυρή καταιγίδα σάρωσε την Αττική - Kαλοκαίρι από το Σάββατο

Έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι κατά τόπους σάρωσαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα πολλές περιοχές της Αττικής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στους δρόμους.

Στο κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι, στη Μεταμόρφωση, στο Μενίδι και τα Άνω Λιόσια η χαλαζόπτωση ήταν έντονη, ενώ από το «μένος» της κακοκαιρίας δε γλίτωσαν ούτε το Περιστέρι με την Πετρούπολη.

Φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του star.gr από το Καματερό, το οποίο «άσπρισε» από το χαλάζι

Χαλάζι και καταιγίδες την Παρασκευή… για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού. Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων, η  ΕΜΥ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.

Φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του star.gr από το Καματερό, το οποίο «άσπρισε» από το χαλάζι

Πού έχει κίνηση

  • Αθηνών-Κορίνθου / Λ. Αθηνών (έξοδος) – Από την Αχιλλέως έως τη Λεωφόρο Κηφισού
  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Λ. Κηφισού (από παραλιακη εως Αθηνών)    
  • Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), στο ύψος της Καισαριανής
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος), από Κατεχάκη έως Φιλοθέη 
  • Βασ. Κωνσταντίνου, στην κάθοδο
  • Σταδίου
  • Βασ. Αμαλίας
  • Φιλελλήνων
  • Πειραιώς
  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά),
     

 

Καλοκαίρι από το Σάββατο

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε σύμφωνα με το meteo, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 27, στην Ήπειρο από 8 έως 26 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 23 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top