Γλυφάδα: Αιματηρή συμπλοκή σε πολιτικό γραφείο υποψήφιου δημάρχου

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα

Βανδαλισμοί από αντιεξουσιαστές συνεχίστηκαν και σήμερα σε όλη την Ελλάδα σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων. 

Όπως βλέπετε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το γραφείο του υποψηφίου δημάρχου  Γλυφάδας, Τάσου Γκουριώτη, έχει γεμίσει αίματα.

Ομάδα επτά κουκουλοφόρων και κρανοφόρων με ρόπαλα,  εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο, σπάζοντας τα τζάμια  και πετώντας  μπογιές.  Την ώρα της επίθεσης μέσα στο γραφείο  ήταν τέσσερα άτομα. Ακολούθησε μάχη με έναν από τους εισβολείς  να τραυματίζεται  από το ένα στέλεχος του υποψηφίου δημάρχου, ο οποίος υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις.

Η επίθεση κράτησε μόλις δύο λεπτά. Οι δράστες βγήκαν από ρο εκλογικό περίπτερο και κινήθηκαν με τα πόδια προς την Λ. Βουλιαγμένης. Εκεί τους περίμεναν με μοτοσυκλέτες συνεργοί τους. Λίγο πιο κάτω βρέθηκε ένας λοστός  γεμάτος αίματα.

Επίθεση με μπογιές σε ίδρυμα στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη, στόχος επιθέσεων με μπογιές έγινε το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Θέρμη  και μια τράπεζα στο κέντρο της πόλης, ενώ... 

Καλαμάτα: Ισοπέδωσαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής 

Τίποτα δεν έμεινε από την ξύλινη κατασκευή του περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Άγνωστοι  το γκρέμισαν τα ξημερώματα της  ενώ έσκισαν και τις φιλοχουντικές αφίσες. Έμεινε μια του Γιώργου Παπαδόπουλου η οποία έγραφε «Ζεις μες τις καρδιές μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top