Ρόδος: 60χρονος ΑμΕΑ πέθανε σε καβγά για τη δική του θέση πάρκινγκ!

Ένας άλλος άνδρας φέρεται να ήθελε να παρκάρει ο ίδιος στο σημείο

Πάρκινγκ ΑμΕΑ

Στο θάνατο ενός άνδρα κατέληξε ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ ενός 60χρονου ΑμΕΑ και ενός 49χρονου για την αναπηρική θέση στάθμευσης που χρησιμοποιούσε ο πρώτος.

Ο 60χρονος Γιώργος Λ. ανάπηρος σε ποσοστό 80% λόγω στεφανιαίας νόσου και του είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Ρόδου αναπηρική θέση στάθμευσης στην οδό Κωνσταντίνου Τσαλδάρη. 

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου ο 60χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο με την σύζυγό του επιχείρησαν να σταθμεύσουν στη συγκεκριμένη θέση. Το ίδιο φέρεται να επεδίωξε και ο 49χρονος, υπήκοος Αλβανίας, παρά τις διαμαρτυρίες του 60χρονου για την ύπαρξη σχετικής σήμανσης, που του απαγόρευε τη στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθησε καβγάς, με τον γιο του 60χρονου να ακούει τις φωνές και να σπεύδει στο σημείο. 

Η σύζυγος του 60χρονου, κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών με τον αλλοδαπό του, έδειχνε συνεχώς το σήμα και την ταμπέλα ΑμΕΑ αλλά εκείνος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, δεν σταματούσε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο 49χρονος έπιασε τον έναν από τους δύο κώνους, που βρίσκονταν στη θέση πάρκινγκ και επιχείρησε να χτυπήσει τον 60χρονο.

Κλήθηκε η αστυνομία και όπως κατέθεσε ο γιος, ο αλλοδαπός την στιγμή εκείνη έφυγε. Καθώς ανέμεναν την αστυνομία, ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο δεύτερος γιος του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα, στη μονάδα αναζωογόνησης, όπου και υπέκυψε.

Ο 49χρονος υποστηρίζει ότι δεν επιχείρησε να χτυπήσει τον 60χρονο, αλλά πως -όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του- επειδή το παιδί του έκλαιγε από την αναστάτωση, που προκλήθηκε από τον καβγά για το πάρκινγκ, κλώτσησε τον κώνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top