Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Μαχαιρώθηκαν κρατούμενοι

Από το Αφγανιστάν οι τρεις τραυματίες

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν στη β’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής. Τρεις είναι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν άμεσα με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία εκτός Κορυδαλλού.

Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι, που έσπασαν μια κλειδαριά στην Α' Πτέρυγα. 

Προσοχή σκληρό video: Η στιγμή που δολοφονείται κρατούμενος στον Κορυδαλλό

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην άγρια συμπλοκή να πάρουν μέρος και κρατούμενοι της Α' Πτέρυγας, ενώ όπως αναφέρεται οι κρατούμενοι έχουν πάρει κλειδιά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Οι τρεις Αφγανοί κρατούμενοι που μαχαιρώθηκαν, μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Από εκεί διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων διαφορετικής εθνικής καταγωγής που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στη Β΄ πτέρυγα της φυλακής Κορυδαλλού, ήταν περιορισμένης έκτασης. Κατά τα επεισόδια 3 κρατούμενοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο ελαφρά. 

Με την παρέμβαση των υπαλλήλων η τάξη έχει αποκατασταθεί πλήρως, ισχυρίζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ γίνεται έρευνα στους χώρους κράτησης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top