Αμαλιάδα: Βαρύς τραυματισμός 15χρονου μετά από μπουνιά σε τζαμαρία

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία

διαδρομος νοσοκομειου

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου ένας 15χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος έριξε μπουνιά σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 15χρονος κοιμόταν αλλά ξύπνησε όταν άκουσε τη μητέρα του να καβγαδίζει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του με τον οποίο έχουν χωρίσει. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε φέρεται ο νεαρός να χτύπησε την μπουνιά του σε τζαμαρία με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του στο χέρι.

Αποτέλεσμα ήταν στις 04:30 τα ξημερώματα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε  βαθύ τραύμα στον αγκώνα με κομμένες αρτηρίες και φλέβες.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αιμορραγούσε ασταμάτητα και η πίεσή του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια ώστε να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όταν σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Ωστόσο λόγω της βαρύτητας των κακώσεων που έφερε στα αγγεία του δεξιού χεριού κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και ανέλαβαν τον 15χρονο αγγειοχειρουργοί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top