Θάνατος νοσοκόμας: Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά η ΠΟΕΔΗΝ

Στο φως έγγραφο "φωτιά"

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά η ΠΟΕΔΗΝ για την υπόθεση των παράνομων αποκλειστικών, με αφορμή τη νοσοκόμα από την Αρμενία που έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου της Νίκαιας και σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο. 

Θάνατος νοσοκόμας Νίκαια: «Παραπάτησε και έπεσε, δεν αυτοκτόνησε»

Νίκαια: Νοσοκόμα πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί και σκοτώθηκε

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, ο διοικητής του νοσοκομείου με έγγραφό του δίνει την άδεια στις νόμιμες αποκλειστικές να ελέγχουν τις παράνομες! Μάλιστα, επικαλείται την εγκύκλιο του Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με την οποία την ευθύνη για τον έλεγχο αυτό έχει η προϊστάμενη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και το προσωπικό ασφάλειας του νοσοκομείου. 

Στα νοσοκομεία είναι κοινό μυστικό πως υπάρχουν και παράνομες αποκλειστικές. Οι συνοδοί όμως συχνά κάνουν τα στραβά μάτια αφού τους λύνουν τα χέρια.

Πάντως, όπως υποστηρίζει ο ξάδελφος της άτυχης Καγιανε Κασαρτζιάν που έχασε τη ζωή της στο κρατικό της Νίκαιας, δεν εργαζόταν στο νοσοκομείο ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά είχε πάει, γιατί στο νοσοκομείο νοσηλευόταν η ηλικιωμένη κυρία που φρόντιζε και πήγαινε εκεί από ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα παιδιά της και τα εγγόνια της στο Γερεβάν της Αρμενίας είναι σοκαρισμένα από την τραγική είδηση και περιμένον να επαναπατριστεί η σορός της, ώστε να προχωρήσουν στην κηδεία της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top