Παραλίγο νέα τραγωδία στη Σπάρτη: Δεκάχρονος καταπλακώθηκε από τέρμα

Έσπασε τη βάση του κρανίου του – Τι λέει η μητέρα του

Σοβαρό ατύχημα με θύμα έναν 10χρονο σημειώθηκε στη Σπάρτη, όταν το σιδερένιο τέρμα του γηπέδου της Κοκκάλας, όπου έπαιζε με φίλους του, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποτέλεσμα ήταν το παιδί να σπάσει τη βάση του κρανίου του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Τραγωδία στη Χίο: Μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο

Χίος: Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε από μπασκέτα

Το αγοράκι έκανε διακοπές στο χωριό του πατέρα του όταν έγινε το ατύχημα.

Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πηγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγω. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», δήλωσε ο ανήλικος τραυματίας.

«Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι (...) Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι» πρόσθεσε η μητέρα του Νικόλα.

Αρχικά ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αερόπολης και από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». 

Τραγωδία στη Χίο:«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Χίος: Απομακρύνθηκε η μπασκέτα που σκότωσε τον 19χρονο

«Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό», λέει η μητέρα.  Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κακοτεχνία και πως τα τέρματα είχαν δεθεί με σχοινιά από ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου. Κατά τον ίδιο, τα παιδιά ήταν εκείνα που τα έλυσαν για να μετακινήσουν τα τέρματα.

Ωστόσο οι γονείς του ανήλικου επιμένουν ότι τα τέρματα ήταν λυμένα και μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ο αδελφός του 10χρονου είχε κινδυνέψει να τραυματιστεί κάτω από παρόμοιες συνθήκες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top