Διαβατά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της εγκύου που σκοτώθηκε

Έχασε τη ζωή της μαζί με το πέντε μηνών έμβρυό της

Δείτε στο video από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 41χρονης εγκύου η οποία σκοτώθηκε, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος σύζυγός της, συγκρούστηκε με τρένο στα Διαβατά.

Διαβατά: Θρήνος στο χωριό της εγκύου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Βίντεο ντοκουμέντο-Διαβατά: Η μάχη των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο

Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα. Φωτογραφία: InTime

Συγγενείς και φίλοι από το Παλιό Αγιονέρι του Κιλκίς, την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της 41χρονης καθηγήτριας, η οποία ήταν μοναχοκόρη. Οι γονείς της περίμεναν σε λίγους μήνες να σφίξουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους εγγόνι και δεν περίμεναν να κοπεί τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής της.

Η γυναίκα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Πριν τρεις εβδομάδες είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ τον Σεπτέμβριο ετοιμαζόταν και για τον θρησκευτικό γάμο της.

Τη μέρα του μοιραίου δυστυχήματος επέστρεφε από τον γυναικολόγο με τον σύζυγό της, όπου είχαν μάθει και το φύλο του μωρού.Στα χέρια της κρατούσε, ακόμα το υπερηχογράφημα, όταν την απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.    

Ο 50χρονος σύζυγός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείου Παπανικολάου και βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μέχρι χθες δε γνώριζε ότι είχε χάσει τη γυναίκα και το αγέννητο μωρό που κυοφορούσε.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τρένο πλησίαζε την διάβαση και οι μπάρες είχαν κατέβει. Μπροστά από το μοιραίο αγροτικό βρίσκονταν σταματημένα οχήματα. Ο οδηγός ωστόσο επιχείρησε να τα προσπεράσει πιστεύοντας ότι θα προλάβει να διασχίσει τις γραμμές. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει με δύναμη το τρένο πάνω στο όχημα σκοτώνοντας ακαριαία την έγκυο και το μωρό, ενώ ο 50χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί η τροχαία Χαλκηδόνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top