Έγκλημα ναυτικού Καλλιθέα: «Ήθελα μόνο να τον εκφοβίσουν»

Αναβιώνει στο Εφετείο η δολοφονία... με το πτώμα στον καταψύκτη

Η συγκλονιστική υπόθεση της  δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, που είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας, αναβιώνει στο Μεικτό Εφετείο της Αθήνας. Στο σκαμνί βρίσκεται και πάλι η Βουλγάρα, πρώην σύζυγος του άτυχου άνδρα, μαζί με τη φερόμενη ως συνεργό της. 

Παρά το «ποτάμι» δακρύων που είχε χύσει ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, δηλώνοντας αθώα, η 52χρονη αποκαλούμενη «γυναίκα αράχνη» είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Με σκυμμένο κεφάλι εμφανίστηκε και πάλι στο Εφετείο, για την εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, η οποία διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Μετά την απαγγελία κατηγορίας από τον εισαγγελέα , με φωνή που μόλις ακουγόταν είπε: «Φταίω... Δεν έγινε έτσι ακριβώς, αλλά όταν απολογηθώ θα πω τι ακριβώς συνέβη».

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, η κατηγορούμενη δηλώνει μετανιωμένη. Θα ισχυριστεί πως λόγω διαφορών που είχε με τον πρώην σύζυγό της, προσέφυγε σε κάποιους , προκειμένου απλά να τον εκφοβίσουν, με την κατάσταση όμως να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Χαρακτηριστικό είναι πως αυτή τη φορά, πρόκειται να παραδεχτεί την παρουσία της στο διαμέρισμα της Καλλιθέας , όπου έγινε το στυγερό έγκλημα. Πρωτόδικα είχε επιμείνει... πως δεν βρισκόταν καν εκεί.   

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος 

Ήταν Πρωτοχρονιά του 2015, όταν ένας φίλος του 63χρονου ναυτικού ειδοποίησε τον αδελφό του, πως δεν είχε εμφανιστεί στο γιορτινό τραπέζι, όπου ήταν καλεσμένος. Ακριβώς έναν χρόνο μετά, ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Καλλιθέα, στο οποίο διέμενε η Βουλγάρα - πρώην σύζυγος, του άτυχου άνδρα -  βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα. 'Ένα άψυχο κορμί, δεμένο χειροπόδαρα, βρισκόταν, σε εμβρυακή στάση, μέσα στον καταψύκτη!

Στο κάδρο της δολοφονίας μπήκε, αμέσως η πρώην σύζυγός του , η οποία εντοπίστηκε στη Βουλγαρία μαζί με τον γιο της και... 224.000 ευρώ! 

Δίπλα της στο εδώλιο και η 27χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία προκαταρκτικά φέρεται να είχε περιγράψει τη σκηνή της ανατριχιαστικής δολοφονίας. Όπως είχε υποστηρίξει ήταν εκείνη που βοήθησε στην εύρεση των εκτελεστών του "συμβολαίου θανάτου" σε βάρος του θύματος.

«Θεωρώ ότι έχουμε όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πραγματικά θα αποδείξουν περίτρανα την αθωότητα της νεαρής τότε αλλά και σήμερα  εντολέως μου και θα αναμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης» σημείωσε η συνήγορος της δεύτερης κατηγορούμενης, Βούλα Δημητριάδου. 

Η 27χρονη πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top