Σοβαρό τροχαίο στη Δραπετσώνα: Χαροπαλεύει πατέρας 9χρονου παιδιού

Ο αδελφός του 43χρονου απευθύνει έκκληση να ανοίξουν στόματα

Στην Εντατική του Τζάνειου Νοσοκομείου χαροπαλεύει ο μοτοσικλετιστής που έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης θύμα σοβαρού τροχαίου στην οδό Ανδρέα Μιαούλη στη Δραπετσώνα. 

Δραπετσώνα: Τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός μηχανής - Η έκκληση της Τροχαίας

Η Τροχαία Πειραιά αναζητά πληροφορίες ενώ ερευνάται η πιθανή εμπλοκή οδηγού άλλης μηχανής, που προκάλεσε το τροχαίο και εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα.  
 
Ο αδελφός του 43χρονου, Αποστόλης Φωτάκης, απευθύνει δημόσια έκκληση να ανοίξουν τα στόματα και να πουν τι πραγματικά συνέβη. 

«Η κατάσταση του αδελφού μου είναι πάρα πολύ σοβαρή, όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην Τροχαία Πειραιά» ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

Κάποιοι γνωρίζουν και δε μιλάνε για δικούς τους λόγους. Λένε ότι ήρθε από αντίθετο ρεύμα, ο αδελφός μου τον είδε ξαφνικά μπροστά του, πήγε να τον αποφύγει και έτσι έγινε 

Καταθέσεις μαρτύρων: Είδαν να εμπλέκεται ο οδηγός άλλης μηχανής

Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας Πειραιά έχει μπει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα έχουν καταθέσει στην Τροχαία Πειραιά, οι δύο απ΄ αυτούς κάνουν λόγο για εμπλοκή κι άλλης μοτοσυκλέτας στο τροχαίο. 

«Άκουσα το μπαμ και πετάχτηκα έξω, είδα το παλικάρι να είναι κάτω από το μηχανάκι, το μοτέρ να έχει πλακώσει το κεφάλι του! 
Μια κυρία λέει ότι πήγαινε από το στενό, το είδε το παλικάρι και πάτησε φρένο…» ανέφερε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. 

Eurostat: Στην Ελλάδα τα περισσότερα θανατηφόρα δυστυχήματα με μοτοσικλέτες

Καταγγελία κατοίκων: Το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει 45 λεπτά 

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της οδού Μιαούλη καταγγέλλουν επίσης ότι αν και ο 43χρονος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει.

Καθυστέρησε πολύ το ασθενοφόρο να έρθει. Έκανε περίπου 45 λεπτά 

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής είναι λογιστής στο επάγγελμα και πατέρας ενός αγοριού 9 ετών. 

«Να βρεθεί αυτός που το έκανε, γιατί είναι κρίμα, είναι πολύ νέος και έχει και ένα παιδάκι» ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top