Νίκαια: «Ήθελε να δώσει το μωρό της για να ζήσει καλύτερα»

Τι λέει η αδερφή της 19χρονης που πήγε να γεννήσει με πλαστή ταυτότητα

Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Σε απόγνωση» φέρεται να ήταν η 19χρονη που κατηγορείται ότι πήγε να γεννήσει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πλαστή ταυτότητα για να πουλήσει το μωρό της.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, η αδερφή της και η θεία της μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίνοντας τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό.

Νίκαια: Πήγε να γεννήσει με πλαστή ταυτότητα για να πουλήσει το μωρό της

Οι αρχές πάντως μετά το περιστατικό, ερευνούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κρύβεται ολόκληρο οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Η αδερφή της εξήγησε πως η 19χρονη ήταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση για τον λόγο αυτό ζητιάνευε έξω από ένα σούπερ μάρκετ ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Εκεί φέρεται να την πλησίασε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά και να τη ρώτησε γιατί κλαίει. Σύμφωνα με την αδερφή της 19χρονης, της είπαν ότι θα της μεγάλωναν το μωρό.

Πρόταση της έκαναν να της το μεγαλώσουν. Ανταλλαγή χρημάτων δεν έχει γίνει. Ήθελε να το δώσει σε μια οικογένεια για να ζήσει καλύτερα και να μεγαλώσει με άνεση. Όχι να το πουλήσει.

Όσο για τον λόγο που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με πλαστή ταυτότητα;

«Πήγε να το βάλει στο όνομα της γυναίκας που ήθελε να το πάρει το μωρό για να το μεγαλώσει. Μόνο την ταυτότητα της έδωσε και τίποτα άλλο» δηλώνει η αδερφή της.

Η 19χρονη ήταν παντρεμένη και χώρισε. Με τον άνδρα της φέρεται να απέκτησε τέσσερα παιδιά. Ο σύζυγός της παντρεύτηκε άλλη γυναίκα και έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θεία της 19χρονης, η οποία τόνισε πως η νεαρή κοπέλα ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top