Δομοκός: Επιβάτης προσπάθησε να ανέβει στο τρένο και ακρωτηριάστηκε

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Γραμμες τραινου

Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας άνδρας στον σταθμό του Δομοκού, όταν επιχείρησε να ανέβει στο τρένο και ακρωτηριάστηκε.

Ο 64χρονος Έλληνας που είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο άνδρας φέρεται να είχε κατεβεί με άλλους επιβάτες στον σταθμό για να κάνει τη σωματική του ανάγκη. Όταν ξεκίνησε το τρένο, επιχείρησε να ανέβει ξανά στον συρμό. Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως το χέρι του πιάστηκε κάπου ψηλά, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί και να πέσει σοβαρότατα τραυματισμένος στις γραμμές.

Περίπου στις 03:30 το πρωί το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε ότι υπήρχε ένας σοβαρά τραυματισμένος άνδρας στις γραμμές του τρένου. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, ο άνδρας είχε ήδη ξεψυχήσει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, που έδωσε σήμα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί  συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας. Κανείς μέσα στο τρένο δεν κατάλαβε τίποτα. Τον άτυχο άνδρα είδαν οι άνθρωποι που είχαν κατεβεί στο σταθμό και περίμεναν μεταφορικό μέσο για να τους πάρει από κει.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top