Δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕA: Είδε τον ένα κατηγορούμενο και έτρεμε

«Είμαι αθώος για αυτή την υπόθεση» δήλωσε ο 20χρονος Αλβανός

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Κω, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο εδώλιο για βιασμό νεαρής ΑμΕΑ ο 20χρονος Αλβανός

Ρόδος: Aρχίζει η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο Ρομά "ψαρεύει" κοπέλες έξω από σχολείο στη Ρόδο

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο 20χρονος Αλβανός (που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη) και ένας 23χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η νεαρή κοπέλα όταν είδε να μπαίνει στο δικαστήριο ο 20χρονο Αλβανός φερόμενος ως δράστης, άρχισε να τρέμει. Τον 23χρονο Ρομά δεν τον είδε γιατί τον έβαλαν από άλλη είσοδο.

«Δεν έχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, πέρασα πολύ άσχημα στα χέρια τους» είπε η νεαρή κοπέλα που έχει 67% αναπηρία.

Από την πλευρά του ο Αλβανός κατηγορούμενος δήλωσε:

Είμαι αθώος για αυτή την υπόθεση.

Στο ακροατήριο από την πλευρά του Αλβανού δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος. Οι γονείς του όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στην Αλβανία, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα. Του συμπαραστέκονται, απλά σήμερα δεν κατάφεραν να βρεθούν στα δικαστήρια της Κω. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του φέρεται να είναι βαριά άρρωστη και το τελευταίο δίμηνο να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Από την πλευρά του νεαρού Ρομά στο ακροατήριο ήταν ο θείος του που τον αποκαλεί «πατέρα» του και ο αδερφός του. Και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και λένε πως ο 23χρονος δεν έκανε τίποτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top