Λέρος: Kαταδικάστηκαν οι γονείς που κακοποίησαν τα παιδιά τους

«Ο πατέρας μου είναι ένας εγκληματίας» εξομολογήθηκε ο 27χρονος γιος

Ενόχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου τους γονείς από τη Λέρο, ηλικίας 52 και 47 ετών, που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικώς τα παιδιά τους.

Οι δικαστές αποφάσισαν για την τύχη των γονιών που είχαν σοκάρει το πανελλήνιο στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Kαταδίκασαν τον 52χρονο πατέρα σε 20 χρόνια φυλάκιση και την 47χρονη μητέρα σε 8. Ήταν πρώτη Ιουνίου του 2018, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι της πολύτεκνης  οικογένειας στη Λέρο.

Ο πατέρας παρουσία πολλές φορές και της ιδίας της μητέρας όπως υποστήριξαν τα θύματα τους, κακοποιούσε τρία από τα τέσσερα παιδιά του.

Θύματα του ήταν το κοριτσάκι του 14 ετών ,ο 10χρονος γιος του και ο ενήλικος γιος του ,ο οποίος είχε μιλήσει για τη μητέρα του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. 

«Δεν μπορούσε να κάνει κάτι (η μητέρα) μόνο έκλαιγε. Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πριν από 4 χρόνια. Η μητέρα μου δε φταίει σε κάτι, ήταν το θύμα όλης αυτής της ιστορίας. Για τον πατέρα μου δεν έχω κάτι να πω. Για μένα είναι ένας εγκληματίας» υποστήριξε ο 27χρονος γιος.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στην μητέρα και απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στον πατέρα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top