Νέα Ιωνία: Η 19χρονη θα συναντήσει για πρώτη φορά το μωρό που εγκατέλειψε

Κάθε πότε θα μπορεί να το βλέπει – Πού βρίσκεται το νεογέννητο

Η ώρα της πρώτης αγκαλιάς έφτασε για την 19χρονη που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η επικοινωνία με το κοριτσάκι της διασφαλίστηκε και έτσι θα μπορεί να το βλέπει για αρχή, δύο φορές την εβδομάδα.

Το πρώτο ραντεβού τους ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα προγραμματιστούν συγκεκριμένες μέρες και ώρες επισκέψεων.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία εισαγγελέα που μου επέτρεψε να τη βλέπω. Ανυπομονώ να τη σφίξω στην αγκαλιά μου», δήλωσε η νεαρή μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίχως να κρύψει πως μετρά ώρες και μέρες μέχρι να σφίξει το μωρό της στην αγκαλιά της.

«Στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να την πάρω στο οικογενειακό περιβάλλον, να της ζητήσω συγγνώμη με πράξεις για αυτό που έγινε και να της δώσω αμέτρητη αγάπη».

19χρονη Nέα Ιωνία: «Θήλασα το μωρό μου, το άλλαξα και το εγκατέλειψα»​​​​​​

Νέα Ιωνία: «Ονειρεύομαι κάθε βράδυ το μωρό μου» λέει η 19χρονη

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν ξημερώματα Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν το μόλις επτά ημερών κοριτσάκι, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και στον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.
Το νεογέννητο μωράκι βρήκε ένας νεαρός γύρω στις 4 το πρωί, όταν το άκουσε να κλαίει. «Λέω θα ντυθώ και θα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Κλήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί η βιολογική του μητέρα.

Τελικά μερικές ημέρες αργότερα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατάφεραν να τη βρουν. Ήταν μόλις δύο πολυκατοικίες μακριά από το σημείο που εγκατέλειψε το μόλις 7 ημερών μωρό της. 

Νέα Ιωνία: Το συγκινητικό γράμμα της 19χρονης στην κόρη της

Νέα Ιωνία: «Της είχαν σπάσει τα νερά δύο μέρες και δεν πήγαινε να γεννήσει»

Η νεαρή κοπέλα ομολόγησε, συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη έως ότου γίνει η δίκη. Η τραγική αυτή υπόθεση έφερε στο φως και τη δική της συγκλονιστική ιστορία.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η 19χρονη ήταν υιοθετημένη από την ηλικία των 8,5 ετών. Τη μεγάλωσε με πολλή αγάπη η θεία της, η οποία έγινε θετή της μητέρα. Το τελευταίο διάστημα είχε σχέση με έναν συνομήλικό της, αλλά χώρισαν. Όπως είχε πει η ίδια, όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος δεν του είπε τίποτα. Μέχρι τη σύλληψή της από τις Αρχές, ο πρώην σύντροφός της δεν γνώριζε ότι είχε γίνει πατέρας.

«Δεν του το είπα ποτέ. Τι θα άλλαζε; Χωρίσαμε δεν μπορούσα να του το πω μετά ότι ήμουν έγκυος. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η νεαρή κοπέλα υποστήριξε πως υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Πλέον δηλώνει μετανιωμένη και λέει πως θέλει πίσω το μωρό της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top