Χαϊδάρι:Νεκρός ο επιχειρηματίας - Ποιος ήταν ο 49χρονος άνδρας

Είχε σωματοφύλακες εν ενεργεία αστυνομικούς;

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ ήταν ο 49χρονος επιχειρηματίας, που έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι.

Ο επιχειρηματίας είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016, ενώ μετά τους απανωτούς πυροβολισμούς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση

Όπως αποκαλύφθηκε, παρόντες στη φονική ενέδρα ήταν δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, οι οποίοι φέρονται να έπαιζαν τον ρόλο του σωματοφύλακα για τον επιχειρηματία και εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής.

Η σύζυγός του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Βρισκόταν στη Βρετανία όταν συνέβη το περιστατικό και επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Αστυνομικοί ερευνούν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Φωτογραφία: Eurokinissi

Τον γάζωσαν με έξι σφαίρες

Έξι κάλυκες από δύο διαφορετικά όπλα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί στον τόπο της αιματηρής επίθεσης,

Οι δράστες χρησιμοποίησαν πολεμικό όπλο καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, το οποίο οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Έρευνες στο πολυτελές όχημα του 49χρονου μετά τη μαφιόζικη επίθεση. Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, όπου πυροβόλησαν τον οδηγό και στην συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Οι δράστες γάζωσαν το αυτοκίνητο με έξι σφαίρες. Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ των δραστών και από εννιάρι πιστόλι που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης την εκδοχή το πιστόλι να μην είναι των δραστών, αλλά ανθρώπων που συνόδευαν το θύμα, αν και επισήμως δεν είχε φρουρά. Ωστόσο αυτό θα διευκρινιστεί από τα στοιχεία της προανάκρισης.

Οι οπές από τις σφαίρες που διαπέρασαν τις λαμαρίνες. Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο της δολοφονικής ενέδρας με κορδέλες.Φωτογραφία: Eurokinissi

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top