Μέγαρα: Το βίαιο περιστατικό του δράστη προς συνάδελφό του πριν το φονικό

«Με πήρε ο αδελφός της κοπέλας κλαίγοντας» λέει φίλος της οικογένειας

Διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αναμένεται να ζητηθεί προκειμένου να εξεταστεί ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα. 

Φονικό Μέγαρα-«Ο άντρας μου του είπε:Ηρέμησε!Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε»

Αποκάλυψη Star: Πήγε και φίλησε το παιδί του πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του

Μέγαρα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος»

Ο 50χρονος κατηγορούμενος, από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε στην αστυνομία, επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στο μυαλό του επικρατεί απόλυτο σκοτάδι για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Εν τω μεταξύ νέες πληροφορίες εμπλέκουν τον 50χρονο σε ένα ακόμη βίαιο περιστατικό. Όπως μετέδωσε η Μαρία Αλεβιζοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου, λίγες ώρες πριν σκορπίσει τον θάνατο, φέρεται να είχε χτυπήσει διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος, επειδή δεν εγκρινόταν η τοποθέτησή του σε υπηρεσία φρούρησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από τότε που βρέθηκε σε διάσταση με τη σύζυγό του, εξέφραζε την οργή του για τον χωρισμό , αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να συναντά συχνά το ανήλικο παιδί του. Γι’ αυτόν το λόγο, φέρεται να  πίεζε τους υπεύθυνους των φυλακών να τον επαναφέρουν ως φρουρό, ώστε να αλλάξει το ωράριό του και να είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις του από το Λαγονήσι όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό.

«Με πήρε ο αδελφός της κοπέλας κλαίγοντας- Πυροβολήσανε τον Χάρη και τη Μαρία»

Την ώρα που ο 50χρονος έσπερνε τον θάνατο , το μικρότερο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, βρισκόταν στο υπόγειο, όπου έμενε ο θείος του. Εκείνος έτρεξε να το κρύψει προκειμένου να το γλιτώσει από το δολοφονικό αμόκ. Αμέσως μετά τηλεφώνησε σε στενό του φίλο, ζητώντας βοήθεια. Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος , συγκλονίζει: 

«Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος, ο αδελφός της κοπέλας που πυροβολήθηκε. Εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Πυροβολήσανε τον Χάρη και τη Μαρία, πυροβολήσανε τον Χάρη και τη Μαρία. -Του λέω τι λες ρε Κώστα , μου λέει έτσι κι έτσι , μόλις έβαλε τις φωνές κι έκλαιγε λέω, κάτι τρέχει εδώ πέρα. Άκουγε πυροβολισμούς και το παιδί που πυροβολήθηκε να φωνάζει “σταμάτε ρε! Μην πυροβολείς”» περιγράφει ο Κώστας Σακελλαρίου, φίλος της οικογένειας των θυμάτων. 

Αδελφός κατηγορούμενου: «Δε θυμόταν τι είχε συμβεί»

Ο πρώτος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά την τραγωδία  ήταν ο αδελφός του... 

«Ο αδερφός μου επικοινωνησε μαζί μου , μου είπε ότι είχε πάει στα Μέγαρα να επισκεφθεί το παδί και ότι κατόπιν δε θυμόταν τι είχε συμβεί, αλλά πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό».

«Εγώ έχω ζήσει στην οικογένεια. Πήγαινα στο σπίτι. Είχε σύγχυση. Το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό, αυτό που πιστεύω εγώ. Ηταν σε πλήρη σύγχυση, ήθελε αγωγή. Θεωρούσε ότι ήταν ο κουνιάδος η αιτία που τον χώρισε» υποστήριξε φίλος του δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top