Χαλκίδα: Πήγε να κατασκοπεύσει τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο

Καρφώθηκε στα κάγκελα του σπιτιού του

γυναίκα που κατασκοπεύει

Η ζήλια μίας 47χρονης γυναίκας για τον σύντροφό της παραλίγο να αποβεί μοιραία, καθώς στην προσπάθειά της να τον κατασκοπεύσει, καρφώθηκε στα κάγκελα του σπιτιού του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύντροφός της που ζει στην Εύβοια, της ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται σε ταξίδι στην Ισπανία. Εκείνη δεν το πίστεψε, και ταξίδεψε από την Αθήνα, όπου μένει, έως τη Χαλκίδα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν της έλεγε την αλήθεια.

Ήταν αποφασισμένη να κάνει «έφοδο» στο σπίτι του και να τον πιάσει στα... πράσα.  Μόλις το ταξί την άφησε στην περιοχή, εκείνη φέρεται να αποπειράθηκε να πηδήξει τα κάγκελα του σπιτιού του για να μπει μέσα, όπως αναφέρει το tvstar. 

Ωστόσο, λίγο η απροσεξία της, λίγο τα μυτερά κάγκελα και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Ένα από τα κάγκελα καρφώθηκε στη γάμπα της.

Τρομοκρατημένη η 47χρονη πήρε αμέσως στο κινητό μία φίλη της. Μόλις που ψέλλισε τη λέξη «βοήθεια» και το κινητό της έκλεισε από μπαταρία. Έτσι δεν πρόλαβε να της δώσει περισσότερα στοιχεία για το πού βρίσκεται. 

Η φίλη της που όπως όλα δείχνουν γνώριζε τις προθέσεις της γυναίκας, ενημέρωσε αστυνομία και πυροσβεστική που έφτασαν στο σημείο για να την απεγκλωβίσουν.

Οι πυροσβέστες την αντίκρισαν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση εκτός κινδύνου.

Να αναφέρουμε πάντως πως ο σύντροφός της όντως δε βρισκόταν στο σπίτι και έλειπε ταξίδι... 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top