Ανατροπή στο Μοναστηράκι: Δε μαχαιρώθηκε ο άνδρας που βρέθηκε αιμόφυρτος

Στις κάμερες ασφαλείας δε φαίνεται να ήρθε σε επαφή με άλλο άτομο

το σημείο όπου βρέθηκε ο άνδρας

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτος στον σταθμό στο Μοναστηράκι. 

Αρχικά είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πως ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, όμως νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Φωτογραφία: InTime

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου μετά από λίγη ώρα εξέπνευσε. Οι γιατροί φέρεται να είπαν σε αστυνομικούς ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών που εξέτασε δε φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο, ενώ κινούταν βοηθούμενος από ένα «Πι».

Πλέον τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα θα τις δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Όλα συνέβησαν στις 12:30, όταν ο σταθμός ήταν κατάμεστος από κόσμο. Ο άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και εκεί έφτασε και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top