Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

Oι αστυνομικοί έχουν σφίξει τον κλοιό για τον καταζητούμενο τραυματία 

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Οι τρεις της τρομοκρατικής οργάνωσης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών εμπλεκομένων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην τρομοκρατική ομάδα «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Πώς έφτασε στις συλλήψεις η Αντιτρομοκρατική

Οι δύο, 41χρονος και 45χρονος συνελήφθησαν την Παρασκευή από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ο τρίτος, 46χρονος, αναζητείται. Η αστυνομία συνέλαβε και μία 39χρονη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε οπλισμός της οργάνωσης.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Βάιος Σύρρος, πρώτος στην ιεραρχία είναι ο Ε.Σ. Παλαιό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας" . Ο πιο σκληρός της ομάδας και αυτός που προσπάθησε να επιτεθεί κατά των δημοσιογράφων στην εισαγγελία. Ο Ε.Σ. είχε νοικιάσει με το όνομά του τη γκαρσονιέρα – γιάφκα στην Κυψέλη, όπου είχαν κρυμμένα τα καλάσνικοφ και τα εκρηκτικά. 

Έκανε τη ληστεία με τον 46χρονο Δ. Χ., ηγετικό στέλεχος της κατάληψης GARE στα Εξάρχεια. Ο Δ.Χ είναι αυτός που αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Χολαργό. Αυτή τη στιγμή είναι καταζητούμενος.

Ο επόμενος της παρέας είναι ο 45χρονος Δ.Μ., ο οποίος διέθεσε το διαμέρισμά του στον Χολαργό για να κρύψει η τρομοκρατική οργάνωση τα όπλα και τα εκρηκτικά. Πήγε μάλιστα ο ίδιος στη γιάφκα της Κυψέλης και τα μετέφερε μαζί με τον Ε.Σ

Oι αστυνομικοί έχουν σφίξει τον κλοιό για τον καταζητούμενο τραυματία 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου του Star,  οι αστυνομικοί έχουν σφίξει τον κλοιό για τον καταζητούμενο τραυματία Δ.Χ. Γνωρίζουν που κινείται και με τι όχημα κινείται και ήδη υπάρχει τεράστια κινητοποίηση για την σύλληψή του. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι και η εμπλοκή αλλοδαπών στην τρομοκρατική οργάνωση. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άτομα Αραβικής καταγωγής, άλλωστε όπως λένε, για τις πρόσφατες συλλήψεις υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις που είναι γραμμένες και στα Αραβικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top