Κόρινθος- Δολοφονία 46χρονου: Τι λέει η 20χρονη μάνα μέσα από τη φυλακή

Είχε παρενοχλήσει δύο φίλες 22 και 17 ετών - Η μία του κάρφωσε μαχαίρι

Τρία χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 46χρονου με μαχαίρι στο κέντρο της Κορίνθου, από δύο κοπέλες 22 και 17 ετών, η νεότερη από τις καταδικασθείσες μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα από τις γυναίκειες φυλακές Θήβας, όπου κρατείται. Σε ηλικία 20 ετών σήμερα, και πλέον μητέρα δύο παιδιών ζητά να συνεχίσει την ποινή της με βραχιολάκι εκτός φυλακής, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της και να μην της τα πάρουν. 

«Είδαμε να βάζει το χέρι του πίσω στην τσέπη. “Τρέχα, βγάζει μαχαίρι της είπα”. Λογικά αμύνθηκε και για τη δική μου και για τη δική της τη ζωή κι έβγαλε πρώτη το δικό της μαχαίρι. Εγώ δεν ήξερα ότι κουβαλούσε μαζί της μαχαίρι, γιατί δεν έκανα κάθε μέρα παρέα μαζί της» περιγράφει η τότε 17χρονη. 

ΑΓΡΙΟ φονικό στην Κόρινθο- 22χρονη ΕΣΦΑΞΕ 46χρονο σε κεντρικό δρόμο!Ο ρόλος μιας 17χρονης

Δολοφονία 46χρονου στην Κόρινθο: Η 22χρονη ήταν σε αυτοάμυνα-Κάμερα κατέγραψε το τραγικό συμβάν

Προφυλακίστηκαν οι δυο γυναίκες που δολοφόνησαν τον 46χρονο στην Κόρινθο

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, εξηγεί ότι έχει κάνει αίτηση για έφεση στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ώστε να ζητήσει στο Εφετείο να εκτίσει την ποινή της με βραχιολάκι. Όμως είναι σε αναμονή δύο μήνες. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσα στη φυλακή, ένα αγοράκι 17 μηνών κι ένα μωρό δύο μηνών. Όπως λέει, όταν τα παιδιά γίνουν τριών θα πρέπει να μεγαλώσουν εκτός φυλακής, ειδάλλως αν δεν υπάρχει οικογενειακό περιβάλλον, παίρνει την επιμέλεια το ίδρυμα.

«Τα παιδιά τα έχω μαζί μου στο κελί, έχει κρεβάτι και κούνια. Αλλά δεν είναι συνθήκες για να μεγαλώνουν τα παιδιά. Με το που κλείνουν τα κελιά, τα παιδιά κλαίνε» περιγράφει.

Η 20χρονη επισημαίνει ότι με τον νέο ποινικό κώδικα δεν έχει αποφυλακιστεί καμία μωρομάνα ενώ αντιθέτως έχουν βγει ισοβίτες. «Τουλάχιστον να φύγουμε με βραχιολάκι, όχι για μας, για παιδιά μας που δε φταίνε. Δεν αντέχω άλλο στη φυλακή» λέει. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν ξημερώματα της 22ας Ιουνίου 2016 όταν ένας 46χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι, σε παγκάκι στο κέντρο της Κορίνθου. Δύο κορίτσια, ηλικίας 22 και 17 ετών, συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Οι πληροφορίες λένε πως οι δύο φίλες κάθονταν στο παγκάκι όταν ο 46χρονος βγήκε από καφετέρια και σε κατάσταση πλήρους μέθης, απευθύνθηκε με προκλητικό τρόπο στα κορίτσια, ενώ έκανε κι ένα ανάρμοστο σωματικό άγγιγμα στη 17χρονη και συνέχισε με προκλητικές εκφράσεις και στις δύο. 

Τότε η 22χρονη έβγαλε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και τον τραυμάτισε στον θώρακα. «Ήθελα να τον φοβίσω κι όχι να τον σκοτώσω» είπε λίγο αργότερα. Ο πατέρας της ομολόγησε στο δικαστήριο ότι την χτυπούσε όταν μικρή και ανέλαβε την ευθύνη ότι φταίει ως γονιός ενώ μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του 46χρονου και από το ίδιο του το παιδί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top