Άγγελος Αναστασιάδης: «Η Παναγία μας αγκάλιασε και σωθήκαμε»

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μιλά για το σοβαρό τροχαίο που είχε

Από θαύμα σώθηκε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος,  Άγγελος Αναστασιάδης, μετά από σοβαρό τροχαίο, σε δρόμο της Χαλκιδικής, ο οποίος περιέγραψε πώς σώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό βάθους τεσσάρων μέτρων.

Γλίτωσε από θαύμα ο Αναστασιάδης: Δείτε πώς έγινε το αυτοκίνητό του

Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη

«Η Παναγία μας αγκάλιασε και σωθήκαμε»

«Δόξα σοι ο Θεός, η Παναγιά μας αγκάλιασε... Ήτανε πολύ άσχημο το περιστατικό, φύγαμε από τον δρόμο. Πρώτη φορά μου συνέβη, έφυγε το αυτοκίνητο χωρίς να καταλάβω γιατί», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Αλεβιζοπούλου, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Χθες το μεσημέρι, ο Άγγελος Αναστασιάδης ταξίδευε μαζί με το συνεργάτη του, Απόστολο Τερζή προς την Αρναία. Στο 55ο χλμ. Ιερισσού – Χαλκιδικής, το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και βούτηξε σε χαράδρα βάθους τεσσάρων μέτρων. 

Σώθηκε από θαύμα

«Είχε ένα ρυάκι δίπλα, που έπεφτε μέσα σ' ένα κανάλι κι έσταζε λίγο προς τα έξω, με αποτέλεσμα να έχει πιάσει λίγο γλίτσα κι εγώ επειδή πήρα κλειστή τη στροφή, βρήκε πάνω εκεί και με πέταξε απέναντι. Τι να πω, ήταν θαύμα που γλιτώσαμε, γιατί χτυπήσαμε πάνω στο δέντρο και πέσαμε ανάποδα. Δηλαδή ήμασταν κάτω ο ουρανός κι εμείς», περιγράφει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δίκη του, Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ», περιγράφει ο Απόστολος Τερζής.

Όπως εξομολογήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, η Παναγία τους βοήθησε να βγουν από τις λαμαρίνες χωρίς γρατζουνιά: «Είναι ο Θεός κι εσύ. Σε τέτοιες περιπτώσεις λές Αμάν Παναγιά μου!»

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top