Αντίπαρος: Μυστήριο με τον τραυματισμό 19χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας

Είναι παράλυτος από το στήθος και κάτω

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει από το περασμένο καλοκαίρι ο 19χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας, Γιώργος Γατής, ο οποίος τραυματίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αντίπαρο και είναι πλέον παράλυτος από το στήθος και κάτω.

Ξυλοδαρμός Αντίπαρος: «Δε με έδειρε ο αστυνομικός, εγώ τον προκάλεσα»

Ο Γιώργος Γατής στην κορυφή του βάθρου - φωτογραφία: Facebook

Ήταν 23 Ιουλίου 2019. Ο αθλητής μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει στην Αντίπαρο για διακοπές. Εκείνο το βράδυ κάποιος από την παρέα του επιχείρησε να κάνει ένα γκράφιτι. Η υπάλληλος ενός καταστήματος τους είδε και τους έκανε παρατήρηση. Τα παιδιά αντιδρούν έντονα λεκτικά, την ώρα που περνούσε από εκεί ένας αστυνομικός με πολιτικά. 

Τουρίστας από την Καρδίτσα βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος

Ο άνδρας τους λέει την ιδιότητά του, όμως ένας από τους νεαρούς φέρεται να τον έβρισε και να τον γρονθοκόπησε. Ο αστυνομικός φέρεται να απάντησε κι εκείνος με γροθιές και ξεκίνησε συμπλοκή. 

Αντίπαρος: Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς που έκανε τις διακοπές του στο νησί. 

Μιάμιση ώρα μετά από την συμπλοκή, ο 19χρονος Γιώργος Γατής, ο οποίος ήταν παρών στον καβγά εντοπίζεται σε κωματώδη κατάσταση σε ένα σοκάκι του νησιού. Από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα, σπασμένη αριστερή επιγονατίδα, εκδορές στα δύο του χέρια και σημάδια πίσω από τον μηρό. 

Ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής δε θυμάται απολύτως τίποτα για το πώς τραυματίστηκε. Οι φίλοι του είπαν πως κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από κοντά τους κι έχασαν τα ίχνη του. 

Οι γονείς του 19χρονου μίλησαν στην εφημερίδα Real News και στον Παναγιώτη Σουρέλη και όπως είπαν προσπαθούν ακόμα να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους εκείνο το βράδυ. 

Η ζωή του από εκείνη τη νύχτα έχει αλλάξει δραματικά. Οι γιατροί διέγνωσαν τετραπληγία επιπέδου Α7. Πλέον χρειάζεται τη βοήθεια τρίτων για να λειτουργήσει στην καθημερινότητά του και αυτό που ζητά είναι απαντήσεις. Κανείς δεν γνωρίζει πώς τραυματίστηκε, ποιος τον βρήκε και ποιος τον πήγε στο νοσοκομείο. 

Ο Γιώργος Γατής έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παίδες, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top