Καταδικάστηκε για τη δολοφονία του γαμπρού του – «Είμαι αθώος», φωνάζει

Τι λέει μέσα από τις φυλακές ο 63χρονος από τον Ασπρόπυργο

«Είμαι αθώος, κινδυνεύει η οικογένειά μου, ενώ εγώ καταδικάστηκα σε ισόβια», φωνάζει μέσα από τις φυλακές ο 63χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε για την άγρια δολοφονία του συζύγου της εγγονής του, τον Απρίλιο του 2018. 

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη στιγμή του φονικού δεν βρισκόταν καν στο σπίτι του, σε μια φάρμα στον Ασπρόπυργο, κι έμαθε αργότερα από την εγγονή και τη σύζυγό του τι είχε συμβεί. 

Ο γαμπρός του είχε βρεθεί νεκρός έξω από τη φάρμα, με θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. 

Οι αρχές τον συνέλαβαν και τον κατηγόρησαν ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα με ένα σκαλιστήρι, όμως όπως ισχυρίζεται ο 63χρονος στο φερόμενο ως όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος του θύματος, όπως και πουθενά αλλού στο σπίτι ή γύρω από τη φάρμα. 

«Ψυχολογικά είμαι ένα ερείπιο. Δε σκότωσα εγώ τον γαμπρό μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και δεν είχαμε διαφορές. Η εγγονή μου είπε στην ανακρίτρια και στο δικαστήριο τι συνέβη εκείνη τη μέρα. Κατονόμασε μάλιστα και τους δράστες, αλλά δεν τους κάλεσαν οι αρχές για να τους ανακρίνουν. Καταδικάστηκα σε μια δίκη παρωδία», είπε ο 63χρονος.

Κατήγγειλε ακόμα πως οι αρχές δεν ερεύνησαν τις κλήσεις του θύματος, ούτε τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του, ενώ δεν έγινε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του. 

Εγγονή κατηγορούμενου: «Είπα ποιοι σκότωσαν τον άνδρα μου, αλλά το δικαστήριο δε με άκουσε»

Στην εκπομπή μίλησε επίσης η εγγονή και η σύζυγος του κατηγορούμενου. Η νεαρή γυναίκα είπε πως τη μοιραία μέρα, ο σύζυγός της είχε έναν διαπληκτισμό με μια γνωστή τους. Τότε ο αδελφός της του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με έναν λοστό. 

«Με τράβηξαν μέσα στο σπίτι τους και με κράτησαν εκεί, όσο ο άλλος χτυπούσε τον άνδρα μου. Μετά με έβγαλαν έξω και μου φώναζαν “κοίταξέ τον, κοίτα τον καλά γιατί αυτό θα πάθει η γιαγιά σου, ο παππούς σου, το παιδί σου και μετά εσύ”», είπε.

Την έδιωξαν από το σημείο και μετά από αρκετή ώρα, πήγαν στο σπίτι της και πέταξαν έξω από την πόρτα το άψυχο σώμα του συζύγου της, απειλώντας την πως αν πει την αλήθεια θα έχει το ίδιο τέλος. 

«Φοβήθηκα και στην αρχή δεν είπα τι είχε γίνει στην αστυνομία. Μετά όμως στην ανακρίτρια και στο δικαστήριο τα είπα όλα, έδωσα τα ονόματα των ατόμων που σκότωσαν τον άνδρα μου, αλλά δε με άκουσαν και καταδίκασαν τον παππού μου», πρόσθεσε. 

Η σύζυγός του τέλος, κατήγγειλε πως στο αστυνομικό τμήμα οι αστυνομικοί είπαν στον 63χρονο πως θα κατηγορηθούν και οι τρεις για τη δολοφονία του γαμπρού του και τότε εκείνος επειδή φοβήθηκε, όπως είπε, μην μπλέξουν η γυναίκα και η εγγονή του, το πήρε πάνω του και ομολόγησε ότι τον σκότωσε. 

Ωστόσο, μετά στην ανακρίτρια, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top