Άγιοι Θεόδωροι: DNA της άτυχης γυναίκας στον προφυλακτήρα του ΙΧ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τελικά DNA της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Με αυτό το στοιχείο ταυτοποιήθηκαν κι επίσημα οι δράστες, ενώ συνεχίζονται μεθοδικά οι έρευνες για να τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Ειδικότερα, εντοπίστηκε dna στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες.  

Άγιοι Θεόδωροι: «Μου σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα ούτε των 500€»

Οι κακοποιοί είχαν περάσει με το αυτοκίνητο από πάνω της, σπάζοντάς της τον αυχένα, για να μπορέσουν να διαφύγουν από την περιοχή. 

Άγιοι Θεόδωροι:Το ΙΧ έσπασε τον αυχένα της 77χρονης-Ακαριαίος ο θάνατός της

Από το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχαν κάνει φύλλο και φτερό, το ασημί αυτοκίνητο, με σκοπό να εντοπίσουν γενετικό υλικό της άτυχης ηλικιωμένης.

Άγιοι Θεόδωροι: Υποβασταζόμενος ο σύζυγος στην κηδεία της άτυχης γυναίκας

«Έχουμε σκοπό να παραδοθούμε» 

Σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα, οι δράστες φέρεται να έχουν διαμηνύσει ότι θα παραδοθούν στην αστυνομία.

Νέο περιστατικό με Ρομά στην Πάτρα

Την ίδια ώρα, κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την άγρια επίθεση που δέχτηκε ένας ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Εγλυκάδα Πάτρας, από ανήλικους Ρομά. 

Ο ιδιοκτήτης περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τι ακριβώς έγινε έξω από το μαγαζί του που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.  

«Εγώ μιλώ στο τηλέφωνο και αμέσως κλείνω το τηλέφωνο και καλώ αστυνομία. Αυτοί βέβαια συνέχιζαν να επιτίθενται, μέχρι που κάποιος ήρθε κοντά μου και τον απώθησα, κάποιος άλλος μου εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι, γυάλινο μπουκάλι το οποίο με βρήκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια φύγανε και ξαναγυρίσανε πάλι πετώντας την ταμπέλα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.   

Είναι η 15η φορά που ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ πέφτει θύμα ληστείας και όπως λέει οι επιθέσεις στην περιοχή τους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top