Μαρούσι: Αστυνομικό κυνηγούσε να χτυπήσει τελικά ο κουκουλοφόρος

Δε δίστασαν να πετάξουν καρέκλες και τραπέζια κατά των ΜΑΤ και των ΟΠΚΕ

Μαρούσι: Κουκουλοφόρος κυνηγάει πολίτη για να τον χτυπήσει

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (23/12) στο Μαρούσι, μετά την αποτυχημένη επιχείρηση ανακατάληψης κτιρίου. Αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν σκληρά με αστυνομικές δυνάμεις στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα καθώς και στον σταθμό του ηλεκτρικού. 

Επεισόδια στο Μαρούσι: Προσπάθησαν να επανακαταλάβουν την «έπαυλη Κουβέλου»

Σύμφωνα με το site ellinikahoaxes.gr«στον απόηχο των επεισοδίων κυκλοφόρησε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, στο οποίο βλέπουμε ένα κουκουλοφόρο να κυνηγά έναν άνδρα για να τον χτυπήσει. Την τελευταία στιγμή, ενεπλάκη αστυνομικός με αποτέλεσμα ο επιτιθέμενος που είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του, να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, το θύμα εν προκειμένω δεν ήταν κάποιος ηλικιωμένος πολίτης, αλλά αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συντόνιζε την επιχείρηση της αστυνομίας στα επεισόδια του Αμαρουσίου».

Στο ίδιο βίντεο ένας κουκουλοφόρος φαίνεται να έχει αρπάξει ένα τραπεζάκι και να το εκσφενδονίζει προς τους αστυνομικούς! 

Επεισόδια στο Μαρούσι: Προσπάθησαν να επανακαταλάβουν την «έπαυλη Κουβέλου»

*Το κείμενο αυτό έχει διορθωθεί με την προσθήκη της είδησης ότι ο πολίτης που προσπάθησε να χτυπήσει πισώπλατα ο κουκουλοφόρος, ήταν τελικά αξιωματικός της αστυνομίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top