Τροχαίο Νέα Ιωνία: Αυτή είναι η 25χρονη αστυφύλακας που απανθρακώθηκε

Θρήνος στη γενέτειρά της, τη Λευκάδα

Ανείπωτη είναι η θλίψη στη Λευκάδα για την 25χρονη δόκιμη αστυφύλακα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο, πηγαίνοντας στην υπηρεσία της στο Α.Τ Πατησίων, το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Θρήνος στην αστυνομία: Νεκρή 25χρονη δόκιμη αστυφύλακας

Η Α.Π, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της σχολής της, καθώς ήταν δόκιμη αστυφύλακας. Στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης κατευθυνόταν όπως κάθε μέρα στην υπηρεσία της. 

Στο φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, σταμάτησε στο ρεύμα προς Γαλάτσι. 

Ξαφνικά ένα άλλο όχημα, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω της με σφοδρότητα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να τυλιχθεί στις φλόγες και η ίδια να εγκλωβιστεί σε αυτό. 

Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά η νεαρή δόκιμη αστυφύλακας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος, επίσης 25 ετών, βγήκε σώος από το αυτοκίνητό του και συνελήφθη από την Τροχαία. Η συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Όλοι στη Λευκάδα είναι συντετριμμένοι από το χαμό της όμορφης Αφροδίτης. Μιλούν για ένα γελαστό, καλοσυνάτο κορίτσι που είχε όνειρα για τη ζωή της και ήταν αγαπητή σε όλο τον κόσμο. 

Τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της ήταν επίσης αστυνομικοί και πλέον θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top