Τραγωδία στην Πεύκη: «Κοινωνούσε κάθε Κυριακή το κοριτσάκι της»

Για μία πολύ στοργική μητέρα κάνουν λόγο οι γείτονες

Για μία στοργική και πολύ τρυφερή μητέρα η οποία δεν έδειχνε να έχει κατάθλιψη κάνουν λόγο η πεθερά αλλά και γείτονες της 32χρονης από την Πεύκη, η οποία πέταξε χθες την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη στο κενό.

Η νηπιαγωγός είχε μεγάλη αδυναμία στο παιδάκι της, το οποίο κοινωνούσε κάθε Κυριακή.

Τραγωδία Πεύκη: «Δυστυχώς, δεν την πρόλαβα»

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 5χρονης η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το  κοριτσάκι ούτε μιλούσε, ούτε περπατούσε, καθώς φέρεται να είχε εγκεφαλική παράλυση.

«Της λέγανε να το πάει σε ίδρυμα και έλεγε “όχι”» αποκάλυψε η πεθερά της 32χρονης, τονίζοντας πως δε φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πεύκη: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης μητέρας στον σύζυγό της

«Κοινωνούσε κάθε Κυριακή το παιδί»

Γείτονες της νεαρής μητέρας περιγράφουν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι την έβλεπαν πολύ συχνά στην εκκλησία με την κόρη της.

«Φαινόταν πολύ στοργική με το παιδάκι αυτό. Είχε τα προβληματάκια του. Το έφερνε εδώ στο εκκλησάκι στον Άι-Γιώργη που έχουμε από πίσω και το έφερνε κάθε Κυριακή και το κοινωνούσε. Μου έκανε εντύπωση ότι δε μου έδινε καθόλου την εικόνα μαμάς με κατάθλιψη».

Τραγωδία Πεύκη: Πώς έμαθε ο πατέρας της μικρής για τον θάνατό της

Το χρονικό της υπόθεσης

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι χθες η ήσυχη γειτονιά της Πεύκης, στην οδό Κολοκοτρώνη συγκλονίζεται από την είδηση πως μια μητέρα πέταξε το παιδί της από τον φωταγωγό και μετά αυτοκτόνησε. 

Γείτονες βρήκαν τη νεαρή γυναίκα να κείτεται νεκρή στο οδόστρωμα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Οι διασώστες που έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα με τη μάνα και την κόρη νεκρές. 

Οι αρχές ειδοποίησαν τον πατέρα της μικρής, λέγοντάς του αρχικά πως σημειώθηκε ληστεία στο σπίτι όπου έμενε η εν διαστάσει σύζυγό του και το παιδί τους. Φτάνοντας εκεί ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. 

«Καταστράφηκα, γιατί μου το έκανες αυτό», φώναζε ο άνδρας, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του. 

Μάλιστα η 32χρονη φέρεται να του είχε πει λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, ότι «είμαστε καλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top