Γεύμα αγάπης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με καλό σκοπό

Το «παρών» έδωσαν και τα παιδιά

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα όσα συνέβησαν στο δείπνο αγάπης για τα παιδιά του « Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος διοργανώθηκε ένα δείπνο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να εξασφαλισθεί η θέρμανση στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια. Η ευγενική πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Γιώργο Πολύζο, ιδιοκτήτη των εστιατορίων «Άγραφα 1977».

Παγκράτι: Εξαφανίστηκε 7χρονο κοριτσάκι με καταγωγή από το Κονγκό

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πολύ συγκινητικές, γιατί φέτος έδωσαν το «παρών» και τα παιδιά του σπιτιού, τα οποία μάλιστα ήταν ενθουσιασμένα και το έδειχναν με κάθε ευκαιρία.

Όταν, μάλιστα, έφθασαν οι αγαπημένοι τους Ειρήνη Κολλιδά και ο Μπο δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μαζί τους και να τους ζητούν αυτόγραφα.

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: 5ος τηλεμαραθώνιος για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συγκινημένοι ήταν τόσο ο κ. Γιώργος Πολύζος, όσο και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ «δεσμεύθηκαν» να επαναλάβουν το «δείπνο αγάπης» και του χρόνου.

Επιπλέον, ο κ. Πολύζος πρότεινε στα παιδιά να επισκέπτονται το «Άγραφα 1977» μια φορά στις 15 μέρες να γευματίζουν. Ο πρόεδρος αποδέχτηκε και τα παιδιά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top