Παγκράτι: Απήγαγαν 17χρονο και ύστερα λήστεψαν τους γονείς του

Συνολικά 80 μαχαιριές δέχτηκε ο πατέρας

Συνελήφθη ο ένας από τους αδίστακτους κακοποιούς που απήγαγαν και βασάνισαν ένα ανήλικο αγόρι και στη συνέχεια το κράτησαν όμηρο, για να ληστέψουν τους γονείς του. Η οικογένεια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βάιο Σύρρο, για αυτόν τον απίστευτο εφιάλτη που τους στιγμάτισε για πάντα.  

Τέξας: Καρέ- καρέ η διάσωση οκτάχρονης από απαγωγέα

Συνολικά 80 τραύματα από μαχαίρι μέτρησε ο ιατροδικαστής στο σώμα του Μάκη Παπαδάτου, μαχαιριές που δέχτηκε από αδίστακτους κακοποιούς. Οι ληστές, απήγαγαν  τον πρωτότοκο γιο του, τον 17χρονο Δημήτρη, με σκοπό να εισβάλουν ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στο Παγκράτι. 

«Είχα το μαχαίρι στο λαιμό, έβλεπα το γιο μου τον μικρό με το πιστόλι στον κρόταφο, ευτυχώς κρατούσε την ψυχραιμία του το παιδί», δήλωσε η μητέρα του 17χρονου.

ΗΠΑ: 12χρονη έσωσε το αδερφάκι της από απαγωγή

Πώς έδρασαν οι κακοποιοί

Η αρπαγή του Δημήτρη έγινε την ώρα που ήταν στη στάση, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ με σκοπό να αποκαλύψει που είχαν χρήματα οι γονείς του. Έπειτα, τα ξημερώματα, τέσσερις κουκουλοφόροι πήγαν στο σπίτι του νεαρού και μπήκαν μέσα. 

Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν και βίασαν ανήλικο για 200 ευρώ

Άρχισαν να χτυπούν και να απειλούν τους γονείς του, οι οποίοι προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και το παιδί τους, τους έδωσαν ότι ζήτησαν. Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και μετά από 45’ χτύπησε το τηλέφωνο των δύο τρομαγμένων γονιών, οι οποίοι με λαχτάρα άκουσαν η φωνή του παιδιού τους.

Ο 17χρονος Δημήτρης τους τηλεφώνησε από το αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου και, αν και τρομαγμένος, επέστρεψε σώος στο σπίτι του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top