Καζάνι που βράζει η Μυτιλήνη - Επτά συλλήψεις για «ελέγχους» στους δρόμους

Πέταξαν μπογιές στο δημοτικό θέατρο  

Καζάνι που βράζει η Μυτιλήνη λόγω του μεταναστευτικού. Η αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα που συμμετείχαν στις εντάσεις, ενώ στα Γιάννενα κατέφθασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. 

Μυτιλήνη: Στο φως καταγγελίες για τη «γκρίζα» δράση των κυκλωμάτων

Χτενίζοντας τους δρόμους της Μόριας και της Μυτιλήνης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά νεαρούς, πέντε Έλληνες, έναν Αλβανό και έναν Βούλγαρο, οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή. Σύμφωνα, μάλιστα, με βίντεο που τραβήχτηκε τη νύχτα των εντάσεων, δείχνει κουκουλοφόρους ξύλα και κράνη να κυκλοφορούν στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Όπως φαίνεται, έκαναν περιπολίες ενώ σταματούσαν περαστικούς, κυρίως μετανάστες, για να τους ελέγξουν ή να τους αποτρέψουν να μπουν στο χωριό. Σύμφωνα με την αστυνομία κοντά τους είχαν ξύλα και κοντάρια.

Μυτιλήνη: Νεαροί με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν σε θαμώνες

Πέταξαν μπογιές στο δημοτικό θέατρο

Οι εντάσεις στη Λέσβο δενέχουν σταματημό, καθώς και χθες το βράδυ άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης. Στόχος ήταν τα πανό της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Παρόμοια πανό είχαν κατεβάσει οι αλληλέγγυοι προς τους μετανάστες τη νύχτα που έκαναν πορεία στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Μόρια: Επεισόδια μεταξύ μεταναστών και ΜΑΤ - Ρίψη χημικών και κλεφτοπόλεμος

Επίσκεψη Μηταράκη στα Γιάννενα

Ο υπουργός σκοπεύει να επισκεπτεί το hot spot του κατσικά. Το κέντρο έχει γεμίσει ασφυκτικά και οι κάτοικοι ανησυχούν ότι θα γίνει μια δεύτερη Μόρια, που θυμίζει ωρολογιακή βόμβα.

Μηταράκης: «Κάποιες ΜΚΟ συνέβαλαν στα επεισόδια στη Μόρια»

Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια τους καθώς ορισμένοι μετανάστες από το hot spot  έχουν ρημάξει τις περιουσίες τους.   

Οι κάτοικοι ζητούν να εκκενωθεί η Μόρια για να ανασάνουν, την ώρα που οι πρόσφυγες ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους για να δραπετεύσουν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top