Μόνο στο Star: «Είμαι αθώα» λέει η χήρα του καρδιολόγου μέσα από τη φυλακή

Ξεσπά μέσα από τη φυλακή λίγο πριν τη δίκη σε δεύτερο βαθμό

Η  χήρα του καρδιολόγου που καταδικάστηκε σε ισόβια μαζί με τον φίλο της για τη δολοφονία του συζύγου της στη Σητεία, ξεσπά μέσα από τη φυλακή, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, λίγες ώρες πριν δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. 

Δολοφονία καρδιολόγου: Το DNΑ «μίλησε» για την πατρότητα του παιδιού

Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του άντρα της στη Σητεία. Η κατηγορία βαριά: ηθική αυτουργός για το έγκλημα. Ο Βούλγαρος φίλος της ήταν εκείνος που έστησε δολοφονική ενέδρα στον γιατρό, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση. «Δε γνώριζα ότι θα τον σκοτώσει» λέει.

Είμαι αθώα... Η ζωή μου είναι μία κόλαση

«Είμαι αθώα, βεβαίως και είμαι αθώα. Η ζωή μου είναι μία κόλαση… τι να σας πω. Το παιδί μου είναι έξω. Μ’ έχουν συκοφαντήσει, μ’ έχουν διαβάλλει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά που νιώθω. Με συκοφαντίες παρέσυραν το δικαστήριο και με χωρίσανε από το παιδί. Ελπίζω η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή να κάνει το σωστό. Ελπίζω να δικαιωθώ» λέει η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου μέσα από τη φυλακή. 

Ισόβια στη «μαύρη» χήρα και τον εραστή της: Τους «έκαψαν» οι καταθέσεις

«Το φταίξιμό μου είναι ότι δεν πίστεψα σε αυτά που έλεγε και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορούσε να το κάνει αυτό» προσθέτει.
Η ίδια υποστηρίζει ότι όταν έμαθε ότι ο σύζυγος της ήταν νεκρός, δεν πήγε το μυαλό της στον πρώην φίλο της. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου εκείνη τη στιγμή» λέει. 

Ο φίλος της χήρας και αστυνομικός στο επάγγελμα, στο πρωτόδικο δικαστήριο πήρε όλη την ευθύνη πάνω του. Ήταν εκείνος που τον πυροβόλησε τρεις φορές εν ψυχρώ. Η σύζυγος βρέθηκε στη φυλακή, καθώς φέρεται να έχει δώσει χρήσιμες πληροφορίες στον φίλο της και εκτελεστή.  Τραγικό πρόσωπο το μόλις 7 ετών παιδί του ζευγαριού. Το DNA  πιστοποίησε ότι είναι του γιατρού. 

Κάθε ημέρα το παιδί μου περιμένει να γυρίσω στο σπίτι 

Η χήρα περιγράφει ότι τη στιγμή που άκουσε ότι καταδικάζεται σε ισόβια, σκεφτόταν μόνο το παιδί της. «Το παιδί μου είναι μακριά, δεν το βλέπω και κάθε ημέρα πρέπει να του εξηγώ πού είμαι και πότε θα γυρίσω. Το είδα τελευταία φορά όσο με είχαν εδώ στις φυλακές Νεάπολης, δηλαδή από το καλοκαίρι. Κάθε ημέρα περιμένει να γυρίσω στο σπίτι .Με ρωτάει πότε θα επιστρέψω» περιγράφει. 

Αύριο Τετάρτη, στο Εφετείο τα μέτρα θα είναι δρακόντεια καθώς οι συγγενείς του καρδιολόγου κατηγορούν ευθέως τη νύφη τους για τη δολοφονία.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν 9 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά ο 37χρονος τότε (αστυνομικός στο επάγγελμα) τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου.

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top