Τροχαίο Ανάβυσσος: «Σοκαριστήκαμε. Χάθηκε ένας άγγελος»

Πατέρας δύο παιδιών και καθηγητής ρομποτικής ο 42χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος καθηγητής ρομποτικής, χθες Πέμπτη, στην Ανάβυσσο βυθίζοντας την τοπική κοινωνία στο πένθος. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. 

Ανάβυσσος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων- Νεκρός ο συνοδηγός του ενός ΙΧ

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό από τη θέση του συνοδηγού τον Στέλιο, έναν 42χρονο  καθηγητή ρομποτικής και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών από την Παλαιά Φώκαια. 

«Έχουμε σοκαριστεί από χθες που το μάθαμε. Μιλάμε για έναν άγγελο», δηλώνουν σοκαρισμένοι όσοι τον γνώριζαν.

Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε η γυναίκα του Ελένη, άγνωστο ακόμη πώς συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Αναβύσσου. Ένας νεκρός και τρείς σοβαρά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός. 

Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 42χρονος καθηγητής πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη στροφή της Αθηνών-Σουνίου, όπως μαρτυρούν και τα δύο εικονοστάσια που υπάρχουν στο σημείο και δεν είναι η πρώτη φορά που ο δρόμος βάφτηκε στο αίμα. 

Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με ΙΧ στη Λένορμαν

Όλη η Παλαιά Φώκαια θρηνεί για τον χαμό του Στέλιου

Όλη η Παλαιά Φώκαια θρηνεί από χθες για τον άδικο χαμό του Στέλιου, καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο δραστήριους ανθρώπους.

Ήταν πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού, όπου φοιτούσαν τα δύο παιδιά του και ενεργό μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής.

Σε ένδειξη πένθους παρέμεινε κλειστό σήμερα το 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, στο οποίο ήταν καθηγητής ρομποτικής και μάλιστα το τμήμα του πρόσφατα είχε διακριθεί σε διεθνές επίπεδο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top