Τραγωδία Κηφισιά: «Η αδερφή μου ήταν θύμα ενδοοικογενεικής βίας. Φοβόταν!»

Τι είπε η αδερφή του θύματος για τον Γολγοθά του θύματος

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 35χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του έξω από σούπερ μαρκετ της Κηφισιάς. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα, στον ανακριτή, όπου δήλωσε μετανιωμένος και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, το περιβάλλον της άτυχης μητέρας κάνει λόγο για έναν άκρως βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε διαρκώς τη σύζυγό του και τα παιδιά τους μεγάλωναν σε ένα τοξικό περιβάλλον.

Δολοφονία Κηφισιά: Στη φυλακή ο 35χρονος αστυνομικός

Η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τη φρίκη και την κακοποίηση που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια τα ανίψια και η αδερφή της.

Η άτυχη μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της, βίωνε ένα μαρτύριο και δεν μιλούσε σε κανέναν για αυτό. Ο πρώην σύζυγός της ήταν πολύ βίαιος και τα σημάδια της βίας που δεχόταν φαινόταν πάνω της, με σημάδια και μώλωπες. Ωστόσο δε μιλούσε, φοβόταν τόσο για την ίδια, όσο και για τα παιδιά της και κρατούσε την αλήθεια του σπιτιού της μέσα σε αυτό, αρνούμενη την κακοποίηση.

Δολοφονία Κηφισιά: «Μου πήρε τα παιδιά κι έκανε τη ζωή της»

Παρόλο που η αδερφή της κάλεσε αστυνομία, όταν ο αστυνομικός την ξυλοκόπησε άγρια λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, η άτυχη μητέρα έκανε πίσω, καθώς φοβόταν για την ίδια και το παιδί της.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η δήλωση της αδερφής της ότι στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους γονείς του αστυνομικού ώστε να «συνετίσουν» τον γιο τους, αυτοί είτε δεν σήκωναν τα τηλέφωνα είτε ανέφεραν ότι «απλά έφαγε λίγο ξύλο».

Κηφισιά:Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τη φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ

Τέλος, όσον αφορά τον ισχυρισμό του αστυνομικού σχετικά με την άρνηση της πρώην συζύγου του να βλέπει ο άντρας της τα παιδιά, η αδερφή της τηρούσε το πρόγραμμα που είχε οριστεί από το νόμο.

Η δικογραφία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ όπως αποκάλυψε η αδερφή του θύματος σε αυτή γίνεται εκτενής αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία που ζούσαν επί σειρά ετών μητέρα και παιδιά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 35χρονος αστυνομικός πήγε στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Κηφισιά, όπου εργαζόταν η πρώην σύζυγός του και όταν εκείνη έκανε διάλειμμα με τη συνάδελφό της, τις σκότωσε με όπλο.

Λίγο αργότερα, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. 

Χθες, Δευτέρα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία του, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, ενώ επικαλέστηκε και ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει τις Αρχές με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος.

Τέλος, υποστήριξε ότι δεν θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του ίδιου και των δύο τους παιδιών.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top