Κραυγή αγωνίας για Έλληνα διασωληνωμένο με κορωνοϊό στο Μεξικό

Μόνο στο Star - «Ο άντρας μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση»

Τραγικές στιγμές ζουν οι οικογένειες με ασθενείς που νοσούν βαριά από τον κορωνοϊό. Οι μαρτυρίες τους για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ραγίζουν καρδιές, καθώς προσεύχονται νύχτα – μέρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 

Κορωνοϊός: 59 νεκροί και 1.613 κρούσματα συνολικά στην Ελλάδα

Η Ιωάννα Μαυρογένη ζει δραματικές ώρες, καθώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Κουμαργιάς, μόλις 46 ετών και οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αφού τον «κόλλησε» σε πλοίο στο Μαϊάμι. Αυτή τη στιγμή ειναι διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Μεξικό.

Η αγωνία της είναι να βρει Έλληνα γιατρό στο Μεξικό, ώστε να συνεννοηθεί και ζητά βοήθεια για να σωθεί ο άνθρωπος της, ενώ η τελευταία επικοινωνία μαζί του ήταν την Τέταρτη. 

Κορωνοϊός: «Τη μία μέρα ήταν μια χαρά και την επόμενη σε κώμα»

«Πριν βγει από το καράβι που τον πήρε βάρκα και ήταν με οξυγόνο δεν ήταν καλά, είχε δύσπνοια. Τώρα διασωληνωμένος ενδεχομένως να συμβεί και κάτι άσχημο, αυτό είναι που έχω τρελαθεί. Οι γιατροί λένε ότι είναι διασωληνωμένος, τον έριξαν σε καταστολή με μηχανήματα. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, αυτό είναι το θέμα. Εγώ θέλω απλά να μιλήσει Έλληνας γιατρός», αναφέρει στο Star η σύζυγός του.

Γιος ασθενή: «Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα» 

Ο Κώστας ζει σε χωριό της Κορινθίας και οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι θα διασωληνώσουν τον 68χρονο πατέρα του, καθώς είναι θετικός στον κορωνοϊό, παρόλο που το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 24 Μαρτίου είχε βγει αρνητικό.

Γιος θύματος από κορωνοϊό: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε!»

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι καθόλου καλά, δυστυχώς. Έδωσα έγκριση πλέον να χρησιμοποιήσουνε τα τελευταία φάρμακα, ούτε η χλωροκίνη κάνει τίποτα τώρα», αναφέρει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, παρόλο που ο πατέρας του έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε αρνητικό, ο πυρετός παρέμενε υψηλός. Τελικά, ο 68χρονος έκανε ακτινογραφία η οποία έδειξε και τους δύο πνεύμονές με υγρό και η διάγνωση ήταν πνευμονία.

Εν τέλη, ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Σωτηρία, όπου και νοσηλεύεται με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top