Ρόδος: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του – Έχασε το ένα από τα δίδυμά της

Σύντομα θα αναβιώσει η τραγωδία

γυναίκα πόνος

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου θα αναβιώσει την 4η Μαΐου μια τραγωδία με πρωταγωνιστές έναν Βούλγαρο και την έγκυο σύντροφό του, εφόσον βέβαια μέχρι τότε έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Ο κατηγορούμενος, κάτοικος Κω, κατηγορείται για διακοπή εγκυμοσύνης χωρίς τη συναίνεση της εγκύου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη της εγκύου.

Όλα συνέβησαν στις 4 Ιουνίου 2015. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, ο κατηγορούμενος, είχε μόνιμη σχέση με την ενάγουσα, η οποία τότε κυοφορούσε τα δίδυμα παιδιά τους και διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.  

Ο Βούλγαρος φέρεται να την τράβηξε διά της βίας έξω από το σπίτι του πατέρα της, να την έβαλε στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια να την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Φέρεται επιπλέον, προκειμένου να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω, ενώ, επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, να την χτύπησε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς της και στο δεξί της πόδι. 

Στη συνέχεια, όταν έφτασαν στο σπίτι, όπου έμεναν στην Αντιμάχεια, φέρεται να της επέφερε να την χτύπησε με κλωτσιές στην κοιλιά, στα πλευρά και στο πόδι.

Η γυναίκα είχε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό της από τις γροθιές, στα χέρια και στα πόδια, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 7 Ιουνίου 2015 αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω. 

Εκεί την εξέτασε ο γυναικολόγος της και διαπίστωσε πως ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε ήταν νεκρό και ότι είχε αρχίσει ο τοκετός.
Υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε τελικά ένα υγιές κοριτσάκι. Το δίδυμο αγοράκι γεννήθηκε νεκρό, καθώς από τα χτυπήματα είχε προκληθεί αιμάτωμα στον πλακούντα και αποκόλληση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει κανά τη γυναίκα, όσο ήταν έγκυος. Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πως συχνά το θύμα του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας και δεν του είχε εμπιστοσύνη. Μάλιστα υποστήριξε πως μόνη της τραυματίστηκε με το κατσαβίδι.

Ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του στο AT του τόπου κατοικίας του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top