Πιερία: Ανατροπή στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικης από τον πατέρα της

Τι είπε ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ξανά η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από τον πατέρα του και από άλλους τρεις φίλους του. Δύο χρόνια μετά οι άδρες αθωώθηκαν ομόφωνα και δύο από αυτούς μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Στα καλά του καθουμένου βρεθήκαμε να κατηγορούμαστε χωρίς να γνωρίζουμε κάτι. Απλά και μόνο φίλοι με τον πατέρα» είπε ένας από τους άνδρες που αθωώθηκαν. «Μια βραδιά ήρθε η μάνα στο σπίτι και μου λέει θα σε βάλω μάρτυρα για ενδοοικογενειακή βία. Της είπα ότι δε γνωρίζω κάτι και μπορεί για αυτό να με έβαλε στη φυλακή» συνέχισε. «Στη φυλακή έπαθα εγκεφαλικό και αρδιά από άγχος. Υπέφερε η οικογένειά μας» είπε ο ίδιος. 

«Ήρθαν και μου είπαν ότι βίασα το κορίτσι. Δεν είμαι τετοιος άνθρωπος, εγώ είμαι οικογενειάρχης. Το κούτελό μου είναι καθαρό» είπε ο δεύτερος. 

Από την άλλη πλευρά, η γιαγιά της τότε ανήλικης και μητέρα του φερόμενου ως κατηγορούμενου είπε ότι η νύφη της δεν άφηνε τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι της. «Μετά τον χωρισμό όταν έπαιρνα τηλέφωνο τα εγγόνια μου, έπρεπε ότι λεώ να ακούγεται, να είμαι σε ανοιχτή ακρόαση. Δεν είχα άλλη επαφή με τα παιδιά» είπε.

Τι είπε ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης

«Τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με κακοπάθειες, έχουν έναν δισταγμό να εκφραστούν στους γονείς και κλεινονται στον εαυτό τους» είπε ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης που κατηγόρησαν τους άνδρες για κακοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί αναφέρθηκε στην κακοποίησή του, όταν στα 14 του χρόνια ήταν το πρώτο θύμα του διαδικτυακού θανάσιμου παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» και εξετάστηκε από ψυχολόγο. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Μάρτιο του 2018 στην Πιερία η μητέρα κατείγγειλε πως ο σύζυγός της και πατέρας της τότε ανήλικης κοπέλας μαζί με άλλους τρεις φίλους του, κακοποιούσαν σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί από την ηλικία των 6 ετών μέχρι και τα 12. 

Οι άνδρες φυλακίστηκαν ενώ η κοπέλα φέρεται να υποστήριξε ότι και άλλα κορίτσια έιχαν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Δεκαοκτώ μήνες μετά το δικαστήριο αθώωσε τους τέσσερις άνδρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top