Παράσυρση 15χρονου - Κόρινθος: Πρόσεχε τη μητέρα του από τα αυτοκίνητα 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο οδηγός και φερόμενος δράστης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Εξαμιλίων στην Κόρινθο, για τον 15χρονο μαθητή που έχασε τη ζωή του όταν οδηγός ΙΧ τον παρέσυρε και τον άφησε αβοήθητο στη μέση του δρόμου. Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. 

Νέα τραγωδία στην Κόρινθο: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονο μαθητή

Η θεία του 15χρονου μαθητή με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένεια της. «Δεν είμαι Θεός εγώ… το παιδί μας μπορεί να μας το φέρει πίσω; Αυτό, τίποτα άλλο. Ήταν ένα παιδί μάλαμα, τον αγαπούσαν όλοι» λέει. 

Τροχαίο Κόρινθος: «Ακούσαμε τον θόρυβο και νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο»

Ο οδηγός δε σταμάτησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Εξαφανίστηκε και άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο τον νεαρό και τη μητέρα του. 

Τραγική ειρωνεία: Πρόσεχε τη μητέρα του από τα αυτοκίνητα 

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 15χρονος Παντελής είχε βγει για να συνοδέψει την καρκινοπαθή μητέρα του, σ΄ έναν περίπατο και την ακολούθησε από πίσω για την προσέχει από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

«Απορεί ακόμα η αδελφή μου πώς δε χτύπησε και αυτή…Πώς βρήκε το παιδί; Ένιωσε ότι φύσηξε και πήρε τους κάδους, μου είπε» περιγράφει η θεία του 15χρονου.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Κορίνθου έπειτα από εκτεταμένες έρευνες εντόπισαν τον οδηγό και το αυτοκίνητό του στην Ξυλοκέριζα. 

O οδηγός αρχικά φέρεται, συμφώνα με τοπικά μέσα, να αρνήθηκε ότι είναι ο δράστης του τροχαίου, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι αυτός οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top