Ασέλγεια στα Γρεβενά: «Δεν ξέρω πώς έπεσε σε τέτοιο σφάλμα ο εγγονός μου»

Προφυλακιστέος ο 45χρονος και η μητέρα της ανήλικης

Οργή προκάλεσε στην κοινωνία τον Νοέμβριο του 2019 στα Γρεβενά η είδηση ότι ένας 45χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού ενώ κατηγορούμενη για συνέργεια είναι και η μητέρα της 12χρονης. Και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 45χρονος ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του και πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα στο χωριό ήταν κοινό μυστικό πως ο άνδρας διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της 12χρονης. 

Γρεβενά: «Αν ήξερα θα τους καθάριζα» - Ξεσπά ο παππούς της 12χρονης

Η γιαγιά του 45χρονου μίλησε στη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι νιώθει ντροπή για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. «Εγώ μεγάλωσα δύο αγόρια οργανά και δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα για αυτά. Δεν ξέρω πώς έπεσε σε τέτοιο σφάλμα» είπε η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Όπως είπε η δικηγόρος του 45χρονου, πρόκειται για μια ατυχή και κακή στιγμή, ενώ υποστήριξε πως ο άνδρας δεν είναι διαζευγμένος. «Ήταν μια σχέση φιλική. Είναι αναλήθεια ότι ήθελε να παντρευτεί την 12χρονη» είπε η δικηγόρος του. 

Γρεβενά: «Την αγαπώ, τη βλέπω σοβαρά» είπε ο 45χρονος για την 12χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της 12χρονης, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν φιλική σχέση, ενώ οτιδήποτε το ερωτικό υπήρξε πολύ πιο παλιά. «Όταν η εντολέας μου έχασε τον σύζυγό της, ο 45χρονος και η οικογένειά του της συμπαραστάθηκαν. Στο πρόσωπο του 45χρονου είδαν την πατρική φιγούρα» δήλωσε ο ίδιος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top