Έγκλημα 49χρονου στον Εύοσμο: «Την κόρη του την είχε στα πούπουλα»​​​​​​​

Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο κολλητός φίλος του οδηγού ταξί

Να λάμψει η αλήθεια ζητά η οικογένεια του άτυχου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε απο τη συζυγό και την κόρη του. Οι κατηγορουμενες έχουν ισχυριστει ότι τον σκοτωσαν γιατι τις κακοποιουσε. 

Ο καλύτερος φίλος του άτυχου Λάζαρου μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον 49χρονο. «Μιλάμε για έναν άνθρωπο αγγελούδι. Όλα είναι ψέματα, αυτός για τη γυναίκα του πέθαινε και για την οικογένεια του» είπε ο φίλος του ενώ πρόσθεσε ότι ο 49χρονος, τον οποίο γνώριζε από μικρό «δεν είχε πατήσει μυρμήγκι στη ζωή του». 

Έγκλημα Εύοσμος: «Στον πρώτο χωρισμό είχε αδειάσει τους λογαριασμούς του»

Λίγα 24ωρα πριν τον φόνο είχαν συναντηθεί στο χωριό. Το θύμα μιλούσε στον κολλητό του μόνο για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ήταν λίγο ανήσυχος καθώς τον απασχολούσε το θέμα υγείας της Νατάσας, της συζύγου του που μαζί με την κόρη τους τον σκότωσαν με 15 μαχαιριές.

«Τα παιδιά του τα μεγάλωσε αυτός, αυτή πάντα τα άφηνε, ταξίδια, μπουζούκια δεν μου είχε κάνει τίποτα η κοπέλα αλλά εμένα μου αρέσει να λέω αλήθειες» είπε ο κολλητός του φίλος. «Θυσιάστηκε για την οικογένειά του και ακούω χθες ασελγούσε στην κόρη του, ποιος ασελγούσε στην κόρη του, την είχε στα πούπουλα».

Επιμένουν πως ζούσαν μια κόλαση οι δύο κατηγορούμενες

Οι δυο κατηγορούμενες επιμένουν πως ζούσαν μια κολάση στο σπίτι. Φέρονται να ισχυρίζονται πως το θύμα τις ξυλοκοπούσε και τις βίαζε.

Αυτό που όπλισε το χέρι της 45χρονης ήταν όταν η 18χρονη κόρη τους και κατηγορούμενη της αποκάλυψε ότι ο πατέρας την βίαζε από τα 14 της χρόνια.

Δολοφονία 49χρονου: Η κόρη του επέφερε κυρίως τα θανατηφόρα πλήγματα

«Τι είναι αυτά που ακούμε, μαχαιριές και το ένα και το άλλο. Οικονομικά προβλήματα, ποια οικονομικά προβλήματα, 10 ακίνητα έχουνε, δεν ξέρω τώρα τι σκεφτήκανε μάνα με κόρη. Παρουσιάζονται άγιες» υποστήριξε ο φίλος του άτυχου Λάζαρου.

Στο χωριό του θύματος θεωρούν πως η βασική αιτία του φονικού δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και η περιουσία του. Πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση είναι ο 20χρονος γιος του, ο οποίος είναι αυτός που τον βρήκε νεκρό μέσα στην κρεβατοκάμαρα στο σπιτι τους στον Εύοσμο.

Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ η αδερφή του και η μητέρα του θα δώσουν αύριο εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top